Haftalarimiz💙

İlk cocuk benjmki e valla kıpırdama da yok çevredekiler demese aklıma da gelmez sonuçta sağlıklı ve kalbi atıyor yani

Evet hissediyorum 18 haftamda çok az di ilk başlarda ama ama 18+5 günde birazdaha fazla hisettim çok sert değil ama kalp atişi gibi pıt pıt ediyordu 19+1 şuan artık düzenli olmaya başladi bu hareket ler gün içinde ara ara kıpırdıyor gece yatarken felan

Çok az hissedildiği için daha resmen elimi koyup nefesimi tutuyorum elimlede hissetmek için :face_with_hand_over_mouth:

Bilmiyorum ki ben hisediyormuyum hissetsem nasıl hissedicem hareketi var ultrasonda e kalbi atıyor iyi sağlıklı ama çevre çok etkiliyor beni daha hissetmedin mi hissetmen lazimdi işte niye böyle e bende kuruntu oluyor ister istemez belki erkektir erkek biraz pasif oluyor diyorlar kızlar daha hareketli

Çevreye bakma cnm belki kıpırdıyor sen karın gurultusu gibi felan saniyorsundur çünkü çok hafif damar atıyor gibi pıt pıt ediyor benim bebeğim de erkek stres yapma bence bende 17 18 hafta başlarinda niye kıpırdamıyor diye kafaya takiyordum doktor dedi geyet iyi hareketleri kıpır kıpır dedi sonra 18 hafta sonlarında düzenli aralıklarda hissediyorum

Sağlıklı olsunda ne zaman olursa daha dün sağlık ocağında gördüm hareketli ama hissetmek belki daha wrkendir

Hızla büyüyor bebişler her hafta ayrı bir görüntü şaşırmamak elde değil :face_holding_back_tears::heart_eyes:

2 Beğeni

Aynen cnm en önemlisi sağlıklı olmaları

Sende saglikla kucağına al inşallah cnm.benm saglikla gelsinler :melting_face:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :sparkling_heart:

2 Beğeni

2 Beğeni

Aminnn :cherry_blossom:

2 Beğeni

az kaldı Allah’ın izniyle

3 Beğeni

Yolun sonuna geliyoruz :slight_smile: