21 Ocak son adet günüm sizinde aynı. sizde Ekim annesisiniz
finala sayılı günlerr mayıs bebesi mi geliyorr
ayy azz kalmışşş sizdeder sağlıklaa gelsim 35 i geçen gördüğüm zaman ister isdemez mutlu oluyorum heyecanlanıyorum acaba kendimde nasıl olucakk şu an ben 30 haftalık oldummm
Evet benim de sat 21 ocak Terazi veya akrep arasında olacak sanki sezeryan gerci benim 23 ekim sonrası zor gibi gözüküyor kısmet ne zamansa
Hangi hastaneye gidiyorsn ?
Merhaba aynıyız
Bizim aynı bende 30 haftayadiyim
Ya normal degil kiz kardeşim de 43 haftalık oldu bebek gelmedi sancısı flnda yoktu doktora giti suni sanci verdiler satt 15te giti hastaneye sabaha karşı 4te dogum yaptı inşallah sende biran önce kurtulursun doktor ne diyo cnm peki
Çok güzel ya ben stres yaşıyorum sanki 2 gun kalmış gibi hissediyorum doğuma o kadar heyecanlanıyorum bana vakit daralıyor resmen ama çok güzel bi his
Ben 18 haftaligim ama hareket fallan hissetmiyorum siz hissediyor misunuz
Doktor şimdilik beklemek istiyor bekliyoruz mecbur
Biraz erken olabilir 18 hafta ama 1 2 hafta icinde hareketlenir o zaten hareketlidir de sizin hissetmenize de cok az kalmistir merak etmeyin
Çok merak ediyorum cevrexekiler de niye çoktan hissetmen lazım diyorlar panik oluyorum oulede
Bunyeden bunyeye sonra ilk cocuk mu ikinci cocuk mu ona gore de degisir stres yapmayin daha yeni yeni buyuyor bebek formuna geliyor o yuzden onumuzdeki haftalarda kendini ufaktan hissettirmeye baslar annesi kimseyi dinlemeyin stres olmayin