Haftaları yakın hamişler 🫂

Çok sevindim yakınız. Nasıl geçiyor hamileliğiniz

2 Beğeni

7+6 haftaligim

2 Beğeni

23+3 günlük olduk bize yakin hamişler ses verin​:wink::pregnant_woman:t2::heart::palms_up_together:t3: @1Kubra

3 Beğeni

22+1 olduk biz​:slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba hanımlar benim ilk hamileliğim ve 7+4 den herkese selamlar :innocent::hugs:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Ayşegüll

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Aynıyız hayırlısıla

1 Beğeni

Hayırlısı ile sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza alırız inşallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:geçen gün yıkadım bebikimin giysilerini esyalarini ev bebek kokuyordu Allah’im nasıl güzel bir koku :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Benim de 7+6 :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kaldı 16+5 :grin: inanamıyorum hala acaba 30ları görücek miyiz

1 Beğeni

Göreceğiz inşallah canım hareketlerini hissediyor musun @1Kubra

2 Beğeni

Evet küçük küçük sert tekmeler özellikle sabah uyanınca sanki benimle uyanıyor :melting_face::melting_face::melting_face: hamilelikle ilgili sevdiğim tek güzel şey.

Sen de hissesiyosundur değil mi:)

2 Beğeni

Evet en cokta bu tekmeleri özleyeceğim sabah ayri suanda bile vuruyor sağlıcakla grlsinler inşallah sen hazirliklara basladin mi? @1Kubra

Merhaba @Ayşegüll hanım hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :star_struck:

1 Beğeni

Aynı sanırım günlerimiz. Bizde bugün 8 haftalık olduk. :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Merhaba @Sedanur_50 hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik :star_struck:

1 Beğeni

@Cansu teşekkür ederim. Hoşbuldum. :upside_down_face::shamrock:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :star: @Sedanur_50

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin @Sedanur_50 Gebeliğin hayırlı olsun canım :baby:t2::pregnant_woman:t2::rose:

1 Beğeni

@NURAN teşekkür ederim. Hoşbuldum. :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni