Son regl tarihim ve ultrason gebelik tarihim farklı çıkıyor. Son regl tarihine göre doğuma 23 gün var . Ultrasona göre 34 gün doğum tahmini olarak ne zaman olur lütfen yardım
Ona bakarsan ben üç hafta ileride oluyorum normalde Ekim ondördü olacağına Eylül’ün 18 inde falan dogurucam
O da bakalım bu sefer kaç haftalık dicek doktor yani degisebiliyor
Daha önceki doktorum her kontrole gittiğimde 2 hafta geri 1 hafta geri diyordu . Bu doktorum 1 hafta geri olduğunu söyledi ama doğum ne zaman olur bilgi vermedi ilk gebelik ve yaşım 20 pek bir şey bilmiyorum endiseliyim
İnşallah her şey yolunda gider senin için. Sağ salim gelsin ![]()
![]()
Teskkur ederim Allah razı olsun kendini rahat etmek istiyosan doktorunu değiştir canım
Bu doktor iyi bir öncekini değiştirdim zaten aklımı çok karistiriyordu. Teşekkür ederim cevap için
Normal doğum için tahmini tarih veremezler ki. Bebek kendisi seçiyor ne zaman geleceğini
Benimde ultrasonla farklı ilerliyor çok takılmayın bebişin sağlığı iyiyse ![]()
Şükür sağlığı iyi şimdi az kalınca strese girdim ilk gebelik heyecanı . Teşekkür ederim. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza ![]()
![]()
Bizimde hep bir hafta önde. Sabit bir doktora gidin bnce hem kafaniz karışmaz bn öyle yaptım her gttihhimde aynı bir hafta önde gidyor bir hafta önce dogurcaz görünuyir
Doktorum şuan sabit devlet hastanesine gidiyordum şimdi özele geçtim
Benimde ilk, insan her konuda telaşlanıyor haklı olarak
inşallah hepimizz ![]()