Hafif kanama

7 haftalık hafif kanama oldu ve oruc pozulurmu bu kanama gelirse ve neyin kanaması bu

Ne kadar ve nasil bir kanama oldu surekli devam eden bir kanama ise acile basvurmaniz gerekebilir

kuzum kanaman gelmis orucum bozuldumu diyorsun bedenine yeni yeni tutunmaya calisan bir bebek var doktora gitmelisin ve oruc bende ilk defa tutmadim cunku bebegim benden besleniyor ve senin su an yeni cok yeni daha dikkat etmen lazim vucudunun direncine doktora gorunmelisin

2 Beğeni

Canım henüz 1 aylık bence tuta bildiyimiz kadar tuta biliiriz

Cok az hafif

Surekli devam ediyorsa doktora gorunun :face_holding_back_tears:

Yok devam etmiyor 2 kez oldu hic 1 saat bile cekmedi

Yerlesme kanamasi acaba :thinking:

Vücuttan kan vermek orucu bozmaz ama regl kanı gibiyse orucunu boz ve doktora görün tutma bence bebeğini düşün sonra tutarsın şuan günah değil zaten farz da değil ama kazasını sonra tutman lazım orucu sonradan tutarsın ama bebeği sonradan bulamazsın ihmal etme bebek senden besleniyor su iç bol bol :pleading_face::smiling_face_with_three_hearts:

Bilmiyorum ki bende belkide

Henüz kücük bence tuta bilirim zTen yemek yeme iştahim da yok bişey olmaz in şee Allah

Sen bilirsin biz bildiğimizi söylüyoruz ama sen tutmak için zorluyorsun kendi kararın canım bişey diyemeyiz ama sıkıntı olursa sen çekeceksin Gine :smiling_face_with_three_hearts:

Olmaz ın şee Allah bacım sonucda Allahın yolunda tutiyorsun bir problemi yoksa yenise tuta bilirisin Allah sakılıuor zaten

30 haftalık hamileyim dün adet kanaması gibi kan geldi. Ödüm koptu. Acil hastaneye gittim. Yine içim rahat etmedi bugün kendi doktoruma göründüm. Çok şükür şuan iyiyim ama hafife alınacak bir konu değil bu. Oruç da tutmuyorum. Ama bebeğim benden besleniyor. Daha önce 4 aylık bebeğimi düşürdüm. Sizde ihmal etmeyin. En azından bir doktora görünün. Sonra yine orucunuza devam etmek isterseniz devam edersiniz.

A geçmiş olsun bacım oldu in şee Allah hic doktura gitmedim sorurm yinede

Size de çok geçmiş olsun​:cherry_blossom: ama ihmal etmeyin

1 Beğeni

Orıcunuz kaza gerektirir ama anlyorum seni tutmak istiyorsun o çocuğun günahını boynuna alma sonra tutarsın alimler bile vebalini almayın demiş şuan ki durumda farz bile değil bebek allh göstermesin suyu azalabilir ne ypcn sen herseyi göz önüne al bnce bacım …

bebek şuan senden besleniyor

2 Beğeni

1 aylık bebek besleniyorumki ben bileli o henüz oluşmamış

Öyle deme annesi ebem bana demiştiki bebek her türlü beslenir senn kendine dikkat et demişti yine de siz bilirsiniz bn de tutuyorum iki gün de bir tutuyorum