Ben 29 haftalık hamileyim hastane çantasına bilmiyorum ne ygmaq olar biliyorsunuz sa deyində xaiş
Bende 29 hafta oldum tam bu soruyu soracaktım ![]()
Bu liste deki hepsini götürmeye gerek devlet hastanesi de duş yerleri yok üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi giderseniz eğer iki li odalar ve VIP odalar var tekli odalar 1000 TL’den başlıyor sezeryanla doğum yapacaksanız eğer ona göre fiyatı artıyor araştırın bence otele gitmiyoruz bu kadar eşya ne yapacaksanız orda
Ben iki takım bebek için koydum 1 paket bebek bezi 3 tane ıslak mendil emzik biberon 1 kutu mama ketil kendim için 2 tane ıslak mendil 14 lu hasta bezi aldım kareli bisküvi koydum peçete koydum iki tane kıyafet yeter hastane giderken giydiğin kıyafet ve hastanede giyindigin yeter bide çöp poşeti bardak çatal kaşık yemekleri tuzsuz oluyor evden tuz götürün meyve suyu ve su lazm olur sezeryanli biri için sonda çıkana kadar onların verdiği önlükle dolaşıyorsun ee normal doğum da 1 gece kalıyorsun sonra taburcu oluyorsun sezerya da maksimum 2 gece kalıyorsun sizce listedekiler fazla değil mi
Liste bizi doğuma değil adeta tatile götürüyor ![]()
Yani otel odasına gitmiyorz ki ihtiyaç kadar olsa yeter 1 ay yatılı kalmicaz yani
Okadar insan var o listeye göre götürüp kullanmadan eve geri gönderen çekim veya diş çekimi evde yaparsın veya bı fotoğrafciya gidersin güzel cekimler de yapar hastanede gerek var mı bilemedim ya
Bacı əgər normal doğacaqsansa 3 gün falan qalırlar xəstəxanada yəni onda çox götürməzsən əməliyyat olacaqsa gərəy rahat götürəsən. Özün üçün 2-3 dəst paltar pejama falan yaxşıdı qabağı düyməli sepli rahatlığa görə birdə alt paltarı əmizdirmə üçün bildiyimiz alt geyim . Zahılıq üçün olan bez mütləq ən az 3 dənə götür. Sulu Quru Salfetqa nəbilim özün üçün darağ, adapter belə şeylər. Uşağ üçündə 3-4 dəst geyim nazik örtü bələk uşağ üçün sulu salfetqa bez.
Elbette bu random bir liste. Hepsini eksiksiz al götür demedim. Yorum yapmadım. Fikir olsun diye attım. Baksın “Hm evet bu olur” desin seçsin arasından 2-3 tane koysun valize bu kadar. Biliyoruz yani hepsinin fazla olduğunu ![]()