Hadi Haftayi Degerlendirelim

Evettt Gunaydin Hanimlar Annisler ve Annis adaylari Gune nasil basladiniz ve haftaniz nasil gecti beni soracak olursaniz sanki hic dinlenmemis gibiyim 10 da uyumama ragmen hafta ayni hep uykulu gecti ara ara bulantilarla ve butun hayalim pazar gunu aksama kadar uyumak :rofl::rofl::rofl:

4 Beğeni

Ben o kadar yorgun bitkin haldeyim ama ama yıkılmadım ayaktayim hafta sonu oğlumun dershanesin yok yatayım dedim sma esim sabah vardiyasinda ona kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum o gidince gatayim diyorum ufak oğlum kalkiyor sonrada o abisini uyandırıyor ve boylelikle uyku bana haram bana Tired The Middle GIF by ABC Network

1 Beğeni

Bu cumarteside ben calisiyorum yarim gun 1 pazarim kaliyor ondada umarim uyurum :rofl: yoksa gercekten pes edip butun gun ise gitmek yerine uyuyacam

3 Beğeni

Ne is yapıyorsunuz

2 Beğeni

Finans gorevlisiyim bir firmada

2 Beğeni

Biz bu haftaya gaz sancısı ile başladık doktor değişikliği yaptık randevu gününü bekliyoruz bu hafta 4. Ay aşımızı da olduk :innocent:

2 Beğeni

Oyyyy kiyamam ona ben :smiling_face_with_three_hearts: tez zamanda gecer insallah

2 Beğeni

Bu hafta bitmek bilmiyor gibi haftaya oğluşumla randevum var diye herhalde

3 Beğeni

Bu haftam koşturmacalı geçiyor. Rüya grip oldu. Şehir değişikliği yaptık ve hemen ev bulamıyoruz. Annemlerde kalıyoruz. Bir ev bulduk, masrafını çıkarmaya çalışıyoruz çünkü masraflı bir ev. Üstüne annem ameliyat oldu, gelen giden bitmiyor. 3 aylık kızımın uyku düzeni bozuldu haliyle, gece uykusuzluğum arttı. Çok kötü bir haftaydı benim için :pensive:

3 Beğeni

Bencede bekliyorsun ya bitmez

1 Beğeni

Allah yardimcin olsun canim annene cok gecmis olsun tez zamanda toparlanir insallah Kizinin uykusuda umarim kisa zamanda tekrar duzene girer o birazda stresten olmus olabilir annesi seni hissediyor sonucta oda

2 Beğeni

Teşekkür ederim, amin :pray::blush:

1 Beğeni

Cok geçmiş olsun canım çocuklar hic hasta olmasin

2 Beğeni

Amiinnn :pray: Çok sağol :heart:

1 Beğeni

Bu haftamiz biraz yorucu gecti hala devam eden sarılık ve hastane konroleri bi yandan dış dünyaya alışma süreci bir yandan daha 1 aylığız düzen oluşturamadık yapışık ikiz gibi geziyoruz nedense bu hafta daha bi bağımlı oldu bana benden ayrıldığı saniye ağlamaya başlıyor ve bu hafta hep ağlama krizleriyle uğraştık :unamused::unamused:

2 Beğeni

Ben de geceden sabaha kadar uyuyamazdım :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım :confounded:

2 Beğeni

İlk 3 ay çok zor

3 Beğeni

Birinci ayı atlattık darısı diger 2 ayın başina :grimacing:

4 Beğeni