Hadi gelin 2023'e puan verelim

Amin amin sağ olun. Rabbim sizin annenize bol şifa versin inşallah :palms_up_together:t4::palms_up_together:t4:

Amin sağ olun

Amin sağ olun

Siz çook güzel ve özel bir anne olacaksınız eminim :heart_eyes::heart_eyes: artık yalnız değilsiniz eşiniz ve artık sizin bir parçanız yavrunuz var onlara tutunacaksınız. Sizi baba konusunda çok iyi anlıyorum babam yaşıyor ama benim için ölüden farksız malesef. Neyse ki güzel bir yuva kurmuşsunuz kendinize çok şükür :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

5 puan hayatimda gereksiz insanlar olmadan geçirdim onun icin veriyorum 6 puan minik mucizem :blue_heart::palms_up_together:t3::pregnant_woman:t2:

Amaan kendimizin hem annesi hem babaıs oluruz :face_with_hand_over_mouth:

Başın sağolsun :pray:

Benim için 2023 2’lik bir yıldı

Eksiler artıları da götürdü maalesef

2024’ten umutluyum :pray::blush:

Biz bize yeteriz bosveeer benimde kimsem yok ailemi hayatimdan çıkaralı 3 sene oldu inan daha huzurluyum ayrıca kendine haksızlık etme bebeginle bag kurmamis olsan ona bisey olacak diye endise etmezdin sen cook güzel bi annesin ve Tomris hanim cook şanslı :heart:

Benim bu yıla puanım 4 bazı olumsuzluklar olsa da oğlusumun gelisi herseyi sildi kızım desen okuldaki basarılarıyla gururlandırdı beni evlatlarımla yüzum güldü geri kalan hiçbirseyin önemi yok :smiling_face::smiling_face:

Teşekkür ederim, çok şükür iyiyiz :pray:t4: sizin de başınız sağ olsun, allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallah​:pensive::pray:t4:

Ezgii :pleading_face::pleading_face::pleading_face: çok teşekkür ederim :heart:

Teşekkür ederim

İnşallah sağ olun

Kesinlikle katılıyorum :heart_eyes:

5 puan veririm cunku bana en cok istedigim seyi kazandirdi

Rabbim mekanını cennet eylesinn yattığı yerler incitmesin sizlere de sabır versiinn :heart:

Amin teşekkür ederim

Ben bu yılı sevemedim oğlum haricinde savaşlar depremler ölümler bu yılı çok üzüntülü geçiriyoruz ve hala daha devam ediyor depremin acısını atlatamadan savaş çıktı Allah yardım etsin müslüman kardeşlerimize sabırlar ihsan etsin​:palms_up_together:t2: bu yıla puanım 1 oda oğlum doğduğu için