Hadi gelin 2023'e puan verelim

Merhaba güzel kadınlar, 2023 için 0-5 arası bir puan verecek olursanız kaç verirsiniz? Ve kısaca neden?

2 Beğeni

4 vereyim ben

2 Beğeni

Ben aslında 0 vermek istiyorum ama 1 veriyorum. Çünkü annem vefat etti beni ayakta tutan karnımdaki bebişim oldu. O olmasaydı nasıl olurdu bilmiyorum.

7 Beğeni

Başınız sağolsun rabbim dayanma gücünüzü vermiş Allah mekanını cennet eylesin :two_hearts:

2 Beğeni

Amin sağ olun

1 Beğeni

Kızımın olacağını duyduğum için bütün olumsuzluklar silindi 5 veriyorum çok şükür :hatched_chick::heart:

2 Beğeni

Benim için berbat bir yıldı Allah beterinden korusun .puanım 0-0-0 2024 e bebem icin :100::heart::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Başınız sağ olsun nur içinde yatsın :palms_up_together:t2::pensive:

2 Beğeni

Benim puanım 3.

Yeniden kendi şehrimize taşındık ama ben eş durumu yapamadığım için eşimden kilometrelerce uzakta tek başıma kaldım.

Bunun üzerine maalesef tek başıma çok büyük depremler yaşadım, psikolojimi zar zor toparladım.

Çok güzel, hayatımın sonuna kadar hep yanımda olacak dostlar girdi hayatıma. Aslında hep varlardı ama yaşanan olaylar arkadaşlığımızın boyutunu değiştirdi. Bir de hayatımdan çıkardıklarım var, bu kısmı da ayrı keyifli bana göre​:joy:

Ve en önemlisi bebeğim katıldı hayatımıza​:heart:

Artılarıyla eksileriyle ortalama bir puanı hak ediyor 2023​:roll_eyes:

4 Beğeni

2.5 puan veriyorum. Bebeğime kavuştum ama anne rolü ve arkasından gelenler beni çok yıprattı

2 Beğeni

Başın sağ olsun canım benim Rabbim peygamber efendimize komşu eylesin mekanı cennet olsun inşallah :pensive:

2 Beğeni

Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah yeni gordum yazdığınızi çok üzüldüm benimde annem tüm yıl hastaydı az kalsın kaybediyorduk rabbim bağışlasın bize mahvoldum o süreçte . Rabbim size sabır dayanma gücü versin inşallah

1 Beğeni

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun güzel annenizin. Yattığı yerde dinlensin inşallah.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin

1 Beğeni

Benim için ortalama bir yıl. Hatta aslında çok mutsuz ve üzgün geçti. 11. haftadan 35. haftaya kadar bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla hamilelik geçirdim. Bebeğimle bağ kuramadım. 8 ay benim için koca bir boşluk oldu. Annemi ve ablamı hayatımdan çıkarma noktasına geldim. Günlerce ama günlerce koltukta tek başıma uzanıp hüngür hüngür ağladım. Yanımda eşimden başka kimsem yoktu. Bu sene benim için yalnızlıklarla dolu geçiyordu. Ama canım kızımı gördüm ve dünyam değişti. Hâlâ 8 ay boyunca bağ kurmaya korktuğum için kendimi suçluyorum. Çocuğumdan 8 ay çalmış gibi hissediyorum. O yüzden şu an elimden geldiğinde iyi bir anne olmaya çalışıyorum. Ben hiçbir zaman bir anne ya da bir baba bulamadım hayatımda. Onun bu eksikliği yaşamasını istemiyorum. Çok korkuyorum yani anlayacağınız.

Özetle bu yıl iyisiyle kötüsüyle büyüttü beni. Resmen büyüme atağı geçirdim. (35 yaşında olmamın bunla asla alakası yok :stuck_out_tongue_winking_eye:)

Bir puan veremem ama 2023’ten alacaklıyım. 2024 güzelliklerle gelsin, hepimizin gönlünü çiçek bahçesine çevirsin istiyorum. :sunflower:

7 Beğeni

Ben zorluklar yaşasam bile 5 veriyorum çünki zorluk olmasa insan kimseyi tanıyamaz ,ben bu zorluklar içinde her kesi tanıdığım için 2023 e oyum 5.

1 Beğeni

Sağ olun amin

Allah korumuş sizi çok şükür bir şey olmamış. Malesef psikoloji boyutu çok kötü etkiler tabi geçmiş olsun

1 Beğeni

Amin amin sağ olun

1 Beğeni