Hacamat yaptırıp ondan sonra gebe kalan var mi? Bende yaptirmayi düşünüyorum ondan adetim bu hafta sonu biter bitmez gebe kalmak için yaptirayim diyom
13 yıl aradan sonra bebek istedim 3 ay korunmadım olmadı sonra hacımat yaptırdım işe yaraması için 1 ay sonra 2.yi yaptırdım 1 ay sonra hamile kaldım artık ya hacamattan yada kendı oldu bilmiyorum ama rahatlama oldu iyi gelmişti sağlık ocağındaki doktorum yaptı şansıma umreyede gitmişti okuyarak yaptı. Birde yaptırmak gerekiyormuş covid aşısı olduysan tek temizliyen hacamatmış ablam sağlıkçı hep doktorları yaptırın kendınızı temizleyin diyor yani bir çok şeylere faydası var
Ben yumurtlama dönemine denk getirip gitmiştim hacamata göbek düşmesi var dedi hemde göbeğimi çekti yumurtalıklarımın arkasına yaptı hacamatıda öbür ay hamile olduğumu öğrendim
Tabiki hacamat birçok hastalık için çok güzel bir tedavi yöntemidir eskiden çok yaygin iken günümüzde unutulmuş olsa da şuan modern tıp dahi bu yönteme baş vurmaya başlamıştır hacamat yaptırabilirsin ayriyeten 15 yıla kadar çocuğu dahi olmamış kardesler rahim ağzı sülüğü yaptırarak kendilerine fayda vermişlerdir şifa aramak bizden Gerçekleştirecek olan Allah bunu bir sebep olarak görür iseniz şifa ondan demez iseniz fiili duanız daha çabuk gercekleşecektir hakkınızda hayırlısı olsun
@anon2090273 merhaba Genel anlamda olduğu kadar bu konuda da faydasını gören çok kişi var. Belli aralıklarla yapılmalı zaten. Sende yaptır mutlaka şifa olsun inşaAllah ve bize en yakın zaman da müjdeli haberi vermen nasip olsun
Göbek düşmesi oldugunuda anlıyorlar mi hacamatta @Ceren1
Evet ben hamile kalmak istediğimi belirttim önceden 1 düşüğüm vardı göbeğime baktı düşmüş dedi hatta beline de bakalım çekeyim belinide dedi dedim göbek yeterli olur @anon2090273