Kızlar bu fitili kullanan var mı ? Kokulu hafif sarı akıntım oluyor dedim diye doktor yazdı ama fitil korkunç geliyor bana birde hamilelikte kullanmak düşündürüyor
Ben kullandım fitil. Ama marka bumuydu hatırlamıyorum. Şükür bi sorun yaşamadım. Bir de 3 gün kullandım hemen geçirmişti
Hamilelikte fitil kullanmaktan korkamayın.Zaten zararı olsa doktorunuz bunu size yazmazdı.Mesela bende zaman zaman mantar oldu diye ve düşük riskim olduğuna göre hep kullandım.Çok şükür bir zararınıda görmedik.İçiniz rahat olsun
Mantar da kaşıntı olur ama dimi öyle bir belirti yok bende
Her zaman olmaya bilir.Bende hiç kaşıntı olmadı.Ama beyazımsı bir akıntı hep oldu 3,4 defa test yapıldı,kontrol olundu hepsinde mantar çıktı.Başıma gelmediği için bilmiyordum hamile olduktan sonra oldu bu da.
Daha öndece bu markanın hamilelikte kullanıldığını duymuştum. Bence gönül rahatlığıyla kullanın
Ben geçen ay kullandım içinde 2 tane var üç arayla kullanıyorsun ve baya etkili bence benim beyazımsı akıntım geçti ama dr arada yine oluyor diye yine yazdı artarsa yine kullancam dolaba koydum dolapta duruyor. Açıkta bırakma sakın hemen bozulur gibi sararıyor.