yok mecbur babasinda kalacak Trabzon’da kimim olsun kendim doğuluyum
Zor evet ama dediğin gibi anne olunca daha güçlü oluyor insan bir de yapamam dediklerini bakmışsın halletmissin
aynen öyle evlatlarımız iyi olsun gerisinin garantisi zaten yok
@Nagiş @Elif41 @Hülya61 @aslhn hepinize helal olsun gerçekten ama biz kadınlar maalesef doğuştan birer savaşçıyız ailemiz için savaştık evlendik kocamız için savaşmaya başladık kendi aileleri adam yerine koyupta düşünmezlerken biz onları kalbimizin ortasına koyduk koruduk kolladık şimdi evlatlarımızı ve kendi çekirdek ailemizi korumak için iyi kötü her ne varsa göz yumuyoruz bazen tırnaklarınızı göstersekte içimizdeki merhameti istesekte atamıyoruz ama olsun yaa bizler böyle iyiyiz hanımlar ailemizin herşeyi bize bağlı Allah hepimize güç kuvvet mutluluk huzur versin inşallah
Aminnnn Evet zor savaşlar verdik yeri geldik kan revan içinde kaldık yaralarımız kabuk tuttu kalbimiz delik deşik oldu ama evlatlarımız için ayaktayız ve olmaya devam edicez allahın izniyle
Amin inşallah emin olun sabır ve hoşgörü herşeyi kazandırır belki hemen değil ama kazanacaksınız güzel olan herşey çok zor
Evet hemde çok zor ben bide savaşlarımı 8 yaşında başladım vermeye başımdan neler neler geçti anne baba ayrı bakıcılarda büyüdüm sonra dayımdan kemerle dayak yedim sonra yengemin kardeşi bizi yani kardeşimle beni istismar etti daha neler neler
Kötü günler sgeçirmişsiniz hayat kimseye adil davranmıyor maalesef ama artık kendi kaderimizi kendiniz tayin edebilirsiniz hem o zorlukları çekmeseydiniz bugün olduğunuz kişi olamazdınız Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
Aminnn hepimizin inşallah
Amiiin
Amin canım çok sağol bir evliliğe 12 yıl 3 çocuk hmed daha 17 yaşimda çocuktum sevdik yine olmadı orada da 2 çocuk ama ben böyle olacağını bilseydim çocuk istemezdim dedim benim var onun yok mahrum kalmasın vs vs vs öyle işte daha da uzatip bir birimizi sıkmayalim Allah büyük ve merhametli insanlar o kadar çok ki onlar benim için en büyük şans tıpkı sizler gibi