Günlük ped kullanımı

Merhaba, günlük pedin 2 saatten fazla durması durumunda mikrop yuvası olduğunu okudum.

Siz günlük ped kullanıyor musunuz?
Günlük ped yerine bi öneriniz var mı?

1 Beğeni

Bir arkadaşın başına gelmişti günlük ped kullanıyormuş kaşıntıları varmış mantar olmuş doktora gittiğinde günlük ped ne kadar sık değiştirilsede hava alımını engellediği için kullanmayı bırakmasını sık sık çamaşır değişikliği yapmasını önermiş

1 Beğeni

Bana göre günlük pedler daha çok koku yapıyor. Taa lise zamanımda kullanmıştım, baktım sık sık değiştirmeme rağmen yine de koku yapıyor, bir daha kullanmadım. Onun yerine iç çamaşırımı sık sık değiştiriyorum, daha çok rahat ediyor içim

1 Beğeni

Ben alışmışım. Kullanmadığım zamanlarda kilot batıyor gibi rahatsız ediyorum.
Çok fazla akıntım oluyor. Günlük pet takmadığım zamanlarda pijamama da geçiyor.
Günlük pet kullandığım zamanlarda günde 2 kez çamaşır değiştiriyorsam ped olmadığı zamanlarda 6 çamaşırı buluyor.
Günlük ped kullanmayan arkadaşıma senin böyle olmuyor mu dedim. Benim böyle olmuyor dedi.
Hamile olmadan önce de günlük çok akıntım oluyordu. Hamilelikte daha da arttı.
Günlük petler arasında çok fark var
Her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum
Hamilelik döneminde anlık farklı bir pet kullandım. Hemen enfeksiyon belirtisi gösterdi.
Şuan için bir koku hastalık belirtisi olmadı

1 Beğeni

Ben iç çamaşırımı sık sık degiştirip bıkmıştım onları yikamakdan gündə degismekten,hamile kaldiktan sonra tabi alıntılar oldugu icin beyazıntı oluyordu onu yikamak zordu.makine var iç camasiri yikamak için ondan al dediler .oda bence manasız bişey,iyi yikamiyor sadəcə döndürüyor

evet ben de günlük ped hiç sevmiyorum kullanamıyorum rahatslz ediyo hem yara yapıcakmış gibi hiss ediyorum kendimi rahat hiss etmiyorum her gün iç çamaşırı deöiştiriyorum zaten evlenmeden öncede hergün deöişiyordum alışkınım​:smiley:

1 Beğeni