Günlük neler yapıyorsunuz en zorlandığıniz şeyler ne

Ben ev işleri dışında bide haftada 1 2 defa markete alışverişe gidiyorum sanırım en zorlandığım nokta alışveriş 4 kata oturuyorum 1 buçuk aydır asansörumuz bozulmuş daha yapmadilar ekmek almaya bile ben gidiyorum firinci getimiyor bu merdivenlerden biktim benim gibi merdiven çilesi çeken var mi of of demekki bu hamile halimle çekilecek çilem varmış eşim de işten geç geliyor ona da al diyemiyorum ne yapacam bilmiyorum daha 5 aydayım :woman_facepalming:

5 Beğeni

Allah yardımcınız olsun ama apartman yöneticinize söylemeniz sizin için daha iyi olur ben çok haftalık temizliğimde çok yoruluyorum

3 Beğeni

Allah yardımcınız olsun. Valla beni şu an zorlayan şey günlük ev işleri. Maalesef yapamıyorum çünkü iki çocukla beraberim. Eşim evde oldukça yapıyoruz ama dahasını yapamıyorum ben. Tek zorlandığım uykusuzluk ve işler

2 Beğeni

Sizin için alışveriş yapıp kapıya getiren uygulamalar var onu denediniz mi?

Ben günlük bebek bakmatan ev işi, market vs hiç birini yapamıyorum. Yapmak için küçük bir zaman yakaladığımda uyumayı tercih ediyorum bu da zorluyor

2 Beğeni

Dışarı çıkmak çok efor gerektiren şeyler yapmak hemen tansiyonum çıkıyor korkuyorum erken gelir ya da farklı bişey olur diye

3 Beğeni

Sabah parka çıkıyoruz. Epeyce büyük bir yürüme yolu var. Hem oğlan hava almış oluyor hem ben. Hem de bir iki insan görmüş oluyorum iyi geliyor. Oğlan yarı yolda uyuyo zaten o gün eğer şanslıysam eve gelene kadar devam ediyor uyumaya. Yok değilsem ya omzumda oğlan elimde bebek arabası şeklinde tamamlanıyor sabahımız, yada müsait bir park yada bina girişinde emzirme sonrası eve dönüyoruz. Sonra günün kalanında oyun, kitap okuma, karın üstü egzersiz, bolca kucakta gezinme ve bazen uyuya kalma şeklinde devam ediyo. Valla ev işi bizde de eşimin eve gelmesiyle oluyo. Oğlanın gündüz uykusuna güvenip de bişey yapamıyorum. İlk zamanlar çok takıyordum ev işini ama zamanla bi rahatlık geliyo​:smiling_face_with_tear: Bu günler bi daha geri gelmicek o yüzden her anım çocuğuma ait. Aşı günlerinden nefret ediyorum bide​:sob:

2 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Dışarıda emzirme

Hepimiz de temizikten yana dertliymişiz :rofl::rofl:

2 Beğeni

Söyledik bugün yarın yapacaklar diye bizi oyaliyorlar az once yine ekmek almaya gittim zar zor yukarı ciktim nefes nefese kalıyorum ya

2 Beğeni

Denemedim hangi uygulamalar acaba ismini söylerseniz belki bende yaparım ama buda var biseyleri elimle almadan da içim rahat etmiyor

1 Beğeni

Getir, migros sanal market ben bu ikisini denedim memnunum Şok ve a101’de varmış. Kapıda bakarsin memnun kalmazsan iade istersiniz

2 Beğeni

Kangurunun cebinde yavrusu benim kucağımda umay bütün gün beraberiz. Uyku genellikle tercih ettiğimiz bişey değil. :smile: Gülelim oynayalım vakit geçirelim ağlayalım emişelim günümüz bu şekilde geçiyor. En zorlandığım şey yemek yapmak yada yemek yemek. Anlıyor gibi her yemek yeme zamanında aşırı huzursuzlanıyor asla rahat yok. Babasında zaten hiç durmuyor. Alışmaya çalışıyoruz bakalım. 4.trimister zorlayıcı ama her anı çok güzel. Uyuyunca uyansın seveyim istiyorum uyanıkken uyusun biraz dinleneyim istiyorum. Öyle bir denklem :smile:

2 Beğeni

Bulaşık yıkamak yoruyor artik

2 Beğeni

Tamam cok teşekkür ederim cansu hanim​:innocent::pray:

2 Beğeni

Bulaşık makinesi yok mu sizin benimde yok yeni evliyim daha almadık cok zorlanıyorum eşim kendi evimize taşınınca aliriz diyor ama bana simdi lazim

2 Beğeni

Var 2 kişiyiz 2 bardak için çalıştırmak istemem ama ben kendi evimde yemiyorum ki çalıştırıyim evi otel gibi kullanıyorum sabah kalkıyorum evden cikiyorum akşam yatarken giriyoruz kayınvalideme gidiyorum da o yuzden

1 Beğeni

Ne güzel benim kayin validen yani başımda ama cok görüşemiyoruz cunku kendisi beni ne arıyor ne soruyor hamile olmasam gücenmem ama insan hamile olunca biraz ilgi bekler karşısındaki insanlardan heleki eşinin ailesi ise insan şaşırıyor

3 Beğeni

Ben 3 aydır tek kalıyorum her işimi şuan kendim hallediyorum 23. Haftaya girdim artık herşey çok yorucu ve zor . Ben yere birşey düşünce artık gerekliliğine göre eğilmeye başladım :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Malesef ki bazı Kaynanalar düşüncesiz oluyor benim ki Lee aşırı düşünceli Allah razı olsun ki 2 tane evladımı toprağa verdikten sonra buna daha çok dikkat etmeye çalışıyoruz

2 Beğeni