Günlük Hayattan Kesitler 📸

Kız benim öyle anlık gelir sonra unuturum, aklıma bile gelmez :rofl: yerim yerim, teşekkürler :heavy_heart_exclamation::cherry_blossom:

1 Beğeni

Yok canım gitdik :grin:o günden sonra yine gitdik 7 defa falan,evlendikten sonra ,2 kez gitdik sanırım,bize yakın değil kaynanamların evinin yanında diye ayakla gidiyorduk o zamanlar ,ama şimdi uzak biraz :grin:hem bebeyle olmuyor :joy:

1 Beğeni

Bendensin ozaman sende :sweat_smile:

2 Beğeni

Ya işe bu hayat böyle mazi olur gider​:joy::joy::joy:şahsen bizimki öyle oldu

1 Beğeni

Hala romantizm devam ediyor bence sizde :grin: Romantik çift olarak aklıma kazındınız :joy:

1 Beğeni

Tamamdır :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Kız Allah seni :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Ben kocama çikalim biraz cocuklar okulda derim hadi seni metro markete migrosa gotureyim der bayilir a101 bim şoku gezmeye çok seviyor

2 Beğeni

Işte bizimde en romantik anlarimiz şokta bimde a101 de indirim kovalarken geçiyo millet karisindan şikayetci ben kocamdan :cold_face:

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:indirim peşinde koşarken romantizmi merak etdim bende :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Canım burada dönerler tost makinasında bastırılmış olmuyor. Ben ondan tost sandım​:see_no_evil::smiling_face: döner bende severim​:smiling_face:

2 Beğeni

Ahanda benim koca :joy: bizde de öyle ben tutumluyum hep genelde o harcıyor

1 Beğeni

Bu saçlara ne tarafa doğru bayılsam :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Maşallah yerim seni minnoş:heart:

1 Beğeni

Minik tavşan havucu sevdi mi oy anam :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Oyyyy KitKatim yerim seni teyzem :blue_heart::white_flower:

2 Beğeni

marmaray yolculukları part 36626262

4 Beğeni

Bu reklam yasaklanmamalı :heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck::star_struck:

2 Beğeni

Yaaaa amaaaa :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Kocamdan bu kadar iltifat almadım, sevildiğimi hissettiriyorsunuz bana :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bugün böyle anlar yaşandı :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

11 Beğeni