Günlük Hayattan Kesitler 📸

Nişanlıyken düğünümüze 1 ay kala :face_holding_back_tears:

6 Beğeni

Afiyet olsun canım​:star_struck:

1 Beğeni

Saol canım :heart::heart:

1 Beğeni

Tost ayran severim :smiling_face:

1 Beğeni

Seninde mi gece gece canın çekti? :rofl::rofl::rofl::person_facepalming:

Yom valla benim çekmedi , tıka basa yedim herhalde ondan :joy:

Az önce bir bardak kefir içmiştim.

1 Beğeni

Ben de kuruyemiş, meyve yedim ve çok tokum ama canı çekti hahaha​:rofl::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming:

1 Beğeni

Valla canın çektiyse küçükte olsa yap. Ben hiç dayanamıyorum canım bir şey istediğinde :smiley: bende kefirin yanında kuruyemiş yedim.Mecbur :slight_smile: kuruyemiş hayatımızın 1 numarası oldu. Maksat bebeler gelişsin :pleading_face:

Unuttum gittim bile :rofl:hiç bu vakitte yüksek kalori almaya gerek yok ahahah​:rofl: yarın yerim inşallah. En iyisi ben dişlerimi fırçalayayım :rofl: evet haklısın ben de aynı şekilde, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bebek, bebek, bebek…

Teşekkür ederim beybim :kissing_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Tost ayranla bile romantizm, vay be :heart_eyes::joy::grin:

1 Beğeni

@Sevane bu atmosfer ilk ve sonmu oldu sonra​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Vay vay vay benim bacım ortalığı yaktı geçti maşallah sübhanallah güzellik ateş ediyon resmen kıçını kaşı gözüm değmesin :face_with_hand_over_mouth::heart::cherry_blossom::heart_eyes::nazar_amulet:

1 Beğeni

Ayyy abla yaaa :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_tear::kissing_heart:

Çok teşekkür ederim ablammm :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Hos bulduk canim

1 Beğeni

@Dnz_123 @NURAN canlarım tost değil bu desem :joy: çünki döner o,sadece ekmeği çizgili,:grin:döner severim diye hep o restorana giderdik ahh ahh​:face_holding_back_tears: o yüzden romantiklik var nuranım​:joy::grin:

1 Beğeni

@Serapanne @Müzeyyen42 ay çok üzüldüm şimdi keşke atmasaymışım, kusura bakmayin kizlar, canınız çektiyse lutfen alin yiyin bu döner,tost değil

1 Beğeni

Kiz yok canim cekmedimi nişanliyken son gidişindi dimi diyorum bi daha gitmek nasip olmadi dimi demek istedum​:grinning::grinning:

1 Beğeni