Merhabalar Güneş kremi, nemlendirici, çatlak kremi önerisi verir misiniz?
Güneş kremi Bioderma, nemlendirici coresatin kırmızı,çatlak kremi olarak da bio oil kullanıyorum hepsinden de memnunum
Hamilelikte cilt biraz fazla kuruyor ve bozuluyor coresatin ecza kremi o yüzden onu tercih ettim yağlı bir his de bırakmıyor çok da güzel nemlendiriyor Fiyatı da fena değil
Bioderma güneş kreminin içeriği temiz değil diye duymuştum size doktorunuz mu önerdi bu kremleri acaba
Coresatin doktorum önermişti bio oili etrafımda kullananlardan hep olumlu tepki aldığım kullanıyorum zaten hamilelere de uygun üretiliyor Güneş kremini net bilmiyorum hamilelikten önce de onu kullaniyordum devam ediyorum
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Çatlaklar için hindistancevizi yağı, bebek yağı tatlı, badem yağı ve alovera jelide iyi geliyor
Anladım çok teşekkür ederim
Hoşbuldum sağolun önerileriniz için de teşekkür ederim
Ben voop güneş kremi, nemlendirici olarak badem yağı, çatlak kremi olarak lierac kullaniyorum
Rica ederim canım
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Hoş buldum, teşekkür ederim
Merhabaa benim cildim herseyi kusuyor. Çok ürün kullandim ama fayda etmedi. Vücudum her zaman kuruydu. La roche güneş kremini kullandim memnunum. Vücuduma Hindistan cevizi yagi kullanıyorum.
Benimde aynı ya güneş kremini kusuyor ve sivilce yapıyor
Hamilelikte kesinlikle mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyor arkadaşlar, eczacınıza danışarak dermokozmetik ürün alın mutlaka ve online almayın bu ürünleri sahtesi çok fazla piyasada maalesef. Ben fiyat performans açısından bioderma aldım güneş kremini. Nemlendirici olarak vichy 89 hiyolironik asitli kremi hamilelikte kullanılabilir icerikte olduğu icin onu aldım. Çatlak icin mustela Çatlak yağı aldım. Nemlendirici cok iyi oncesinde nuxe tonik sıkıyorum yüzüme hassas ciltler icin. Güneş kremi mineral filtre olduğu icin beyaz iz bırakıyor waaoow değil yani ama koruyuculugu güzel. Çatlak yağına yeni başladım ama iyi olscak gibi.
Ben hamileliğime kadar maşallah doğdu düzgün sivilce cikarmadim. Şuan boynuma kadar sivilce var Ama yüzüm kusuyor herseyi düğünümde bile rezil oldum akti makyajim hep. Şuan la Rache güneş kremi iyi inşallah böyle devam eder.