Güneş kremi sorunsalı🫠

Hamişler hangi güneş kremini kullanıyorsunuz. Önerebileceğiniz güvenli bir krem var mı?

Benim de bu konuda öneriye ihtiyacım var

Haftalardır bu konuyu araştırıyorum çok beyaz tenli olduğum için güneş kremi banyosu yapıyorum resmen özellikle yazın, güneşlenmeyi de sevmiyorum :disappointed: araştırmalarım sonucu mineral filitreli güneş kremleri kullanımı öneriliyor bu süreçte. Bunlardan bazı markalar Avene, Cosmed, Bioderma, Solante Pregna ,Roc. benim tercihim Cosmed mineral 50+ spf oldu yüzüm için 50ml. Vücudum içinse solante ya da bioderma alacağım sanırım , mililitreleri daha fazla olduğu için. Daha önceleri La roche posay kullanıyordum fakat kimyasal filitreli olduğu için kullanmayı bıraktım Yalnız bu bahsettiğim mineral filtreli güneş kremleri çok yoğun bir kıvama sahipmiş yazın biraz zorlayabilir iyice terletebilir, dağıtması zor oluyormuş ve emilene kadarda yüzde beyazlık bırakabiliyormuş. Ama bir süre idare edeceğiz napalım :see_no_evil: daha da yeni almıştım bir önce ki güzelim güneş kremlerini onları rafa kaldırdım doğumdan sonra kullanırım artık

1 Beğeni

Nasıl teşekkür etsem az kalır. Çok teşekkür ederim, mis gibi yazı olmuş :heart_eyes: sağlıkla gelsin bebişlerimiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ne demek rica ederim​:smiling_face: inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım :heart::heart:

1 Beğeni

@Lilia bahsettiğin bumu acaba canım :hibiscus: bende almayi düşünüyorum da

Hamilelikte kesinlikle mineral filtreli kullanmak gerekli ve ürünleri mutlaka eczaneden alın, internette çakma ürün cok fazla :smiling_face_with_tear: eczacı da öneride bulunur bütçe dahilinde, ben bioderma aldım ama hemen hemen her markanın var. Mineral filtreliler biraz kıvam olarak dert dışarı çıkmadan 30 dk önce sürün mutlaka çünkü yüzünüz hayalet casper gibi oluyor ancs yarım saatte iyice emiliyor, ben sürüp 5 dkda bir ayna karşına geçip bi kere daha yedirmeye çalışıyorum. Öncesinde de mutlaka cilt tabanına nemlendirinci sürün ki daha kolay krem kaysın ve emilsin.

1 Beğeni

Cildiye doktoru Bioderma önermişti onu kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim

Bu benim kullandığım :innocent: