Kizlar sizce güneş ismi nasil kizim olacak abisi güneş olucak ismi demis bnmde hosuma gitti bide oğlum oyle dedi diye olsun istiyorum ama duyan o nasil isim diyor kimisi begeniyo bilemedim bnde kararsiz kaldım
Bence çok güzel bir isim. Çevreyi boşverin. Sizin beğenmeniz önemli
Bence çok güzel bi isim çok sıcak ve severken güneşim diye sevmek kulağa çok hoş geliyor
Teşekkür ederim
Evet benmde hoşuma gitti ama iste anlami ne bildigimiz gunes diyorlar canimi skiyorlar
Daha ne olsun açıklamak zorunda kalmaz anlamı şu bu diye
Almina güneş koy
Benim sevdiğim isimlerden. Telaffuzu da anlamı da cok hos daha ne olsun…
Bence çok güzel bir isim
Kimsenin lafına bakma sen bosver çevreyi içinden ne geçiyosa onu koy cok biliyolarsa kendi cocuklarına isim koysunlar senin en güzel zamanların bu arada isimde gayet güzel güneş gibi parlayan bi kız olsun inşallah
Bende ortaokuldayken bir arkadaşımın ismiydi kız hem çok güzel hem çok güler yüzlüydü ve kızım olursa düşündüğüm isimlerden birisi çok güzel seyler çağrıştırıyor bana hafızamda çok tılsımlı bir yanı var
Benimde Turk dili mezunu koreli bir arkadasimin Turkce adi güneş gerçekten Turk olsa kendisine yakisacak bir isim
Şahsen güneş i bende düşünüyorum 3.bebisim bir isim bulamadim aklıma o geldi benimde
Çok güzel bi isim bencede çevreyi boşverin
Güzel isim ama üniseks isim biraz sıkıntı olabilir kadın mı erkek mi ikilemi olabilir sonuma kız olduğunu belirten kısa isim de koyabilirsiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla