Mutlu pazarlar hamişler 25+6 haftalık hamileyim cuma günü sancım oldugu için tahlil yaptırdım idrarında kan var dedi doktor kanamam olmadı ama istirahat verip ilaç yazdı günde üç kez progestan yumuşak form fitil verdi günde üç kez olması biraz korkuttu daha önce yaşayan var mı sizce yardıma birilerini çagırıp sürekli yatmalımıyım yoksa günlük hayatıma devam etmeli miyim çok agrım yok kanamam da yok
11 haftalığız henüz çok küçüğüz ama 1 aydır progestan fitil kullanıyorum günde 2 kez olacak şekilde. Kanamam yok ancak doktor önlem amaçlı kuşkulanmaya devam etmemi öneriyor aynı zamanda istirahat de çok önemli. Erken doğum riski veya bebeğe&anneye oluşabilecek etkileri azaltmak amacı ile önlem almış olabilir. Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya istirahat etmeye çalışın progestoron hormonunuzda düşüklük olabilir riske atmaktan iyidir bence kullanın
35 hafta ikiz gebeydim çok şükür saglikli dogum yaptim 35. Haftamda. Dogumdan bir gun oncesine kadar kullandim. Hamile kaldigim gunden dogum yapana kadar. Cok şükür hic bir sorun olmadığı gibi inanilmaz faydasi var. Rahim kisaligini düşük riskini kanamayi vs olumsuz seyleri engelliyor. İciniz rahat bir sekilde kullanabilirsiniz.
Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı yüksek doz olunca korkmuştum Allah razı olsun sizden
Çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız rabbim saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasib etsin hepimize ilk oldugu için endişelenmiştim şimdi annemde geldi yorumunuzda içimi rahatlattı Allah razı olsun
Rica ederim, sağlıkla huzurla kucağımıza alalım inşallah çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın
Doktorum banada yazdı düşük fln olmasın diye lakin ben yutuyorum fitil yazmadı yut dedi benimkide günde 3 kere içiyorum hiç bir sıkıntım yok