Kızlar selam
Gümüş kapak alacağım ama e-bebekten alıp memnun kalan var mı? İlla iyi bir marka mı olması gerekiyor? Birde e-bebekte 925 ile 999 ayar var hangisi daha iyi? Bilgisi olan ve kullananlar yazabilir mi lütfen ![]()
![]()
Ya ben almayacaktım arkadaşım bir sene önce doğurdu diyor ki kesin al bende aldım o herşeye para vermeyi sevmez al dediyse kesin lazım olur diye düşündüm
Hahaha iyi yapmışsın
bu arada bencede alınmalı daha alıp pişman olanı görmedim. Zamanında doğru kullanımla çok işe yarıyor
ama e-bebek markası yeterli mi yoksa gidip en iyisini mi almak gerekiyor bilmiyorum ![]()
E bebektekilere yamuluyor rengi değişiyor çok ince falan demiş kullananlar emin olamadım ben hangi marka alacağız ![]()
Yaa
silverette diye bir marka var ama 3 bin küsür
gerçekten hangi marka almamız gerekiyor bilmiyorum
Birde bunun xl boyutu ile normal boyutu var acaba areolayıda mı içine alması gerekiyor. Yani xl mi almalıyım normal mi onuda bilmiyorum ![]()
Normal boyutu küçük gogusluler için, digeri büyük…Ben e bebekten 925 olanı almıştım hiç kullanmadım ama olduğu yerde kararmıştı o yüzden onu tavsiye etmiyorum.
Yani benim göğüslerim büyük ama xl ile normalinin uç kısım boyutu aynı. Sadece çevre büyüklüğü farklı acaba areolayıda mı kaplamalı gümüş kısım onu merak ediyorum
E-bebek yorumu içinde teşekkür ederim en iyisi riske atmayıp bilindik marka almak sanırım ![]()