Gümüş kapak marka önerisi lütfen :(

Arkadaşlar gümüş kapak alacağım ama marka konusunda karar veremiyorum. Birebir kullanıp memnun kalan arkadaşlar varsa marka önerisi yapabilir mi? :cherry_blossom:

Merhaba. Ben 5 yıl önce kızım doğduğunda silverlinda markalı koruyucu gümüş göğüs ucu kapağı kullanmıştım göğüs ucu sizlamasi bile çok az yaşadım. 10 yıl önce oğlum doğduğunda göğüs ucum kopacakti resmen keşke bilseydim o zamanda alırdım şuan 35 haftalık hamileyim doğumdan iki hafta önce tekrar kullanicam. Yani demem o ki bende inanılmaz işe yaradı ablam da kullandı ondada çok işe yaramıştı

Ve 999 ayar daha etkiliymiş öyle araştırdım

Harika işe yaradığını duyduğuma çok sevindim :cherry_blossom: sağlıkla kucağınıza alın inşallah :cherry_blossom: Bunlarda marka çok önemli mi o kafamı karıştırıyor aslında normal e bebekten de alınabilir mi? Yoksa gidip markalara o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum. Etki aynı ise boşuna kat kat para vermiş olmak istemiyorum :face_holding_back_tears:

Ben e bebekten aldım henüz doğum yapmadığım için kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Bence çok para vermeye gerek yok