Gümüş kapak nasıl kullanılıyor kızlar bilgisi olan varmı internettende baktım gerçi biraz ama deneyimleyip kullananlar daha iyi bilgi verir diye düşündüm aranızda kullanan varmı
Bize gebelik eğitiminde yararlı olup olmadığı konusunda kesin bilgi yok dediler onun yerine phılıps aventin kalkanını aldım ben gereksiz pahalı olduğu nu düşünüyorum amaç göğüs ucu kurumasın yara olmasın bunu kalkan lar da halleder bence
Gümüşün iyileştirici özelliği var canım 36-37.haftadan sonra günde 1 saat takacak şekilde göğüslerini alıştırabilirsin. Hem nemli kalmasını sağlıyor buda doğumdan sonra emzirmeye başladığında göğüs ucun bir ıslak bir kuru kalıp çatlama yapmasın diye.
Çok işe yaradığını duyduğum için satın aldım bende. 36. haftadan sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum umarım faydasını görürüm.
Ben dogum yaptigimdan beri asla çıkarmıyorum onlar sayesinden gogus uclarim yara olmadi.gogus pedi yada sadece ic camasiri degdiginde tahris oluyor .gogus kremine bile hic ihtiyac duymadim
Gümüş kapaklar aşırı uçuk fiyatta işe yarayıp yaramayacağı da kesin değil o yüzden ben bal mumu göğüs koruyucu kapak almayı düşünüyorum hem doğal hemde koruyuculuğu yüksekmiş deneyip göreceğiz ayrıca birkaç ebenin de bunu önerdiğini okumuştum
Çok teşekkür ederim canım benim
Ay çok sevindim ise yaradığına bana hediye geldi ben almamıştm emin degildim ama hediye geldi sevindim kullanıp faydasını gören arkadaşım gönderdi
Nereden alacaksınız acaba? Ben de bunu düşünebilirim daha faydalıysa
ben sadece gümüş kapak kullandım cok cok menun kaldim hic yara catlama olmadi e bebekten aldim 600 tl idi ozel kremlerde o fiyat zaten ve kesin iyi gelecek diye birsey yok cunku herkeste farkli gösteriyor faydasini o yuzden gümüş kapak kesin cozum cok rahat edersiniz acısız sekilde
Trendyolda vardı canım bakabilirsin
Yazdım ama bende bir şey çıkmadı maalesef
Silveriumom Healthy first touch Balmumu Göğüs Ucu Koruyucu Kapak Meme Ucu Koruyucu Başlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol atayım linkini
Teşekkür ederim