Grip oldum geçmiyor yardımcı olun

Hamileyken grip için ne yapmamız lazım en hızlı geçmesi için 10+4 günlük hamileyim

Bi cezveye sütü doldur kaynamaya dururken içine 5 diş sarımsak rendele at . Hayla kaynıcak sonra içine zenxefil at . Yani karıştırıyo olablirim soluk rebkli olan altın sarısı değil. Biraz daha kaynat sonra kapat. Ilıyınca iç bütün posasıyla beraber. Aç karnına yap 3. Sabah yap sene hemen ayağa kaldırır. Sorun olmaz die biliyorum ama sen yinede doktoruna sor. Şifa olur inşallah

Bol bol ılık ballı limonlu su iç canım bitki çayı pek tüketemezsin, burun tıkanıklığı içinde papatya çayından buhar yap yüzüne

Bende hamileliğimin başinda grip oldum sürekli limonlu su tükettim 3 4 gün sonra iyileştim rabbim şifa versin hemencik iyileş insallah :smiling_face::palms_up_together:

Teşekkür ederim

Bende limonlu su içmeye başladım iyi geldi sanki bende onu içmeye devam edeceğim teşekkür ederim

Iyi gelmesine çok sevindim hamilelikte grip gerçekten çok zor geçmiş olsun :smiling_face::blue_heart:

Bal limon yap iç hemen geçer

Bende gribim yaklaşık 10 gündür öksürüğüm falan gitmiyor sıcak suya limon pekmez koyup içiyorum iyi oldum onunla

Teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür

1 Beğeni