Merhabalar anneler grip oldum boğaz ağrısı var burun akıntısı var heryerim ağrıyo bbogazim çok kötü dayanamıyorum ilaçta vermiyorlar napabilirim yardımcı olur musunuz
Zencefil tozu ile Balı karıştırıp macun haline getirip bi kaşık ye canm öksürüğe iyi geliyor bol sıvı tüketip yatıp dinlen, arada sırtına ve göğsüne sıcak havlu koy. Gebeysen ateş yüksekliğinde doktoruna mutlaka danış canım. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim unutmuşum yazmayı 14 haftalık gebeyim ateşim cıkmıyo doktora gittim bişey kullanmazsin dinlen dedi bitki çayı da içemiyorum bildiğim kadarıyla bala alerjim var pekmezle deneyeyim bari çok öksürük yok ama çok ağrıyor sprey falan olsa keşke neden hamilelere yönelik rahatlatıcı birşey yok ki
Çok geçmiş olsun aynısını zamanında bende yaşadım tam 3 hafta, sürdü ama ömrümden ömür gitmişti tereyağında pekmez kaynatıp yemiştim sürekli elimde cezve ile geziyordum resmen birde bol sıvı tüketmiştm inşallah size de faydası olur bol bol dinlenin birde
Pekmez ilede olur oda sakinlik verir öksürüğüne, Tuzlu su ilede burnununa su çeke bilirsin yapa bilirsen ..başka ilaçlı burun spreyi doktorumda izin vermemişti bana, tekrar geçmiş olsun.
2 yaşında bebeğim var birde ah bı dinlenebilsem ![]()
Merhaba canım çok geçmiş olsun .
Ihlamur icebilirsin .Burnunda tıkanıklık varsa Deniz suyu burun spreyi var eczaneden alabilirsin .
Bulabilirsen doğal olacak ama :
Alıç sirkesi 1 yemek kaşığı iç boğaza çok iyi geliyor
Polat şekeri al canım şeker gibi em çok iyi geliyor bende hamileyken astıma yakalandım Polat şekeri boğazı açıyordu bide siyah tohum ile balı karıştır ye