Merhaba arkadaşlar Göktuğ Paşa’nın bir kaç gündür gözleri aşırı akıyor ve yapışıyor sap sarı normalde tek bir gözde akıntı vardı masaj yapıyordum ama şu bir kaç gündür iki gözü de akmaya başladı üstüne birde çapak olup yapışıyor ne yapmam lazım başına gelen ve çare bulan var mi?
Anne sütünü temiz bir bezle ya da pamukla göz çevresine sürülmesi geciriyormus.
Onuda deneyeyim inşallah geçer teşekkür ederim canım
Rica ederim canım inşallah
Benim kızım öyle olmuştu gözleri çapaklanıyordu doktor açtı gözünü herşeyi yaptım olmadı
Çapakdan önce sürekli gözleri akıyor uyuyunca yapışıyor ister istemez çok üzülüyorum bakalım perşembe günü gideceğiz
Ne kadarlık bebeğin ve kaçıncı çocuğun
1ay 23 günlük 3 çocuğum var çok şükür elhamdülillah
Diğer çocukların gözü öyle olmuşmuydu
Büyük oğlumun tek tarafında akıntı vardı göz kanalı kapalıydı tel ile açılacaktı Dr massj önermişti yaptım 10 günde geçti ameliyata gerek kalmadı ayrıca çapaklanma yoktu onda sadece akıyordu
Bizim burda büzmece diyorlar onu aldırmazsan sonra gözünden süzüyor derler ilk çocukta varsa diğerlerinde olur derler
Onu 40 ı çıkmadan aldırıcın derler damağında olurmuş
İkinci oğlum da olmadı bunda oldu bakalım perşembe günü gideceğiz
İnşallah iyi olur
İnşallah teşekkür ederim
Ama ben bebeğim çıksın bunun büzmecesini aldırrım yoksa gözleri çapaklanır aynı
Meraba benim kızımda da aynı durum vardı bı gözünün göz yaşı kanalı kapalıydı sürekli masaj yapıyordum çapaklanma da oluyordu enfeksiyonda oluyordu çok çektim o konuda sürekli dalinle yıkıyordum birde kaynatıp ılıttığım suya pamuk batırıp siliyordum oda iyi geliyordu uzun süre uğraştıktan sonra geçmişti şükür demlenmiş soğumuş çayda iyi geliyor diyorlar aralarda onu da yaptım düzelir ALLAH ın izniyle