Kızlar kızım 7 yaşında bu yıl okula başladı göz enfeksiyonu oldu doktora götürdük damla felan verdi ama geçmiyor bir türlü sürekli akıyor gözleri sarı yeşil capaklaniyor kapanıyor yaşayan oldumu hiç yada ne yapmam lazım bilmiyorum bileniniz varsa yardım bebek sampuaniyla da yıkıyorum sürekli çay koyduk birde çayın suyuyla pansuman gibi gözlerini sildim sizlerin fikri varmı
Geçmiş olsun arkadaşım ilacını düzenli olarak kullanın gözüne çay vs sürmeyin hatta elinizi bile sürmeyin. Çapakları temizlemeniz gerekirse steril gazlı bez ile silin. Çapak çok kuru ise steril gazlı beze biraz serum fizyolojik sıkın içten dışa doğru tek hamlede sil. Aynı bezi tekrar kullanma yeni bir bezle silmeye devam et.
Aşırı derecede capaklaniyor kuruyor hemende hiç anlamadım valla nasıl bişey oldu böyle yıkamadan capaklar çıkmıyor bir türlü öğretmenimiz sağolsun bir sürü ödev vermiş nasıl yapacaz böyle bilmiyorum hiç
Ay bilirim o acıyı. Bende çocukke o olmuştum aynı öyle. Doktor damla yazmıştı onu kullandım .3 güne geçmişti. Aksatmadan ilacını zamanında verin, inşallah tez zamanda iyileşir. @2cocukannesi
Teşekkürler damlayi damlatmaya devam ediyoruz inşallah şifa olur