Görüntülü Görüşme Toplanması

Merhaba hanımlar

Hepimiz birbirimizle burda çok güzel bağlar kurduk. Birbirimizin mutluluğuna, mutsuzluğuna, korkularına, sevinçlerine ortak olduk.

Yönetim olarak istek doğrultusunda Google Meet uygulamasında görüntülü görüşme yapmak için sizin de fikirlerinizi alma kararı aldık.

4 Kasım cumartesi (bu cumartesi) saat 21.00 desek müsat olur musunuz?

• Evet müsaitim
  • Yeni bir tarih belirleyelim (yoruma yazın)
0 oylayan

Siz bu konuda ne düşünürsünüz ? :blush:

1 Beğeni

Kızlar merhana benim sona Telefonum çalini yeni imeyile geçdim.Sanirim üyü olmadigim için mesajlaşamiyorum sizinle

3 Beğeni

Eski kullanıcı adı ve şifren ile giriş yapabilirsin. Böylece kaldığın yerden devam edersin

1 Beğeni

Çok güzel olurdu ama cumartesi günü tamda annemin geldiği gün hemde doktor kontrolümüz var yani olabilir de bilemedim şimdi :thinking:

3 Beğeni

Sen de haklısın bakalım çoğunluk ne diyecek

2 Beğeni

Çoğunluk bi oylasın bende uyarım ona göre hareket ederim

1 Beğeni

Çok isterdim tanışmak ama benim o akşam iş görüşmem var :pensive::pensive: ama iptal olursa katılırım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende çok isterim fakat akşam olursa katılamam

2 Beğeni

O zaman ilk etapta akşam katılabilecek olanlarla yapalım, daha sonra da gündüz katılabilecek olanlarla yapalım. Ne dersiniz ?

5 Beğeni

Bende katıla bilirmiyim?

1 Beğeni

Katılabilirsin.

1 Beğeni

Yarın akşam saat 20’de toplanma linkini paylaşacağım :smiling_face_with_three_hearts: çok heyecanlıyım ben bu görüşme için. Güzel hamişlerimizi ve annelerimizi çok merak ediyorum :star_struck::heart_eyes::muscle:

4 Beğeni

Ben ikisinede katilirim​:joy::rofl::joy::rofl:

5 Beğeni

Sabırsızlikla bekliyorum :heart_eyes: inşallah benim küçük bey izin verir huysuzlugu tutmaz :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

Amin inşallah hepimizin :rofl:

2 Beğeni

Tutsa da biz bize olacağız. Eşleri postalayacağız odadan. Emziren rahatça emzirsin örtüsünü alıp :joy::joy::joy: Hepimizin aynı yolun yolcusuyuz bebek konusunda :joy::joy:

3 Beğeni

Birbirimizin yüzünü görünce hepimiz put kesiliyormuş bir de :joy::joy::joy: Ne gülerim var ya :joy::joy:

3 Beğeni

Biliyor musun benim aklimada o geldi Donald Duck Reaction GIF

3 Beğeni