Görüntü alınamaması

En son doktoruma gittigimde ben 7.1 diye hesaplarken , 6+4 oldugumuzu ama görüntü alamıyorum dedi kalp atışını dinletti bu durum normal mi bilgisi olan var mı acaba

Merhaba canım aramıza hoş geldin. Ultrason muayenesini nasıl yaptı doktorun?

1 Beğeni

Hoşbuldum devlet Hastanesi’nde sürekli takibimi yapan doktoruma gittim nasıl yaptı derken tam anlayamadım çok tecrübesizim çok özürdilerim karın bölgesinden normal ultrasonla bakıp kalp atışını dinletti görüntü alamadım çok küçük dedi 6+4 dedi yani kalp atışını alabiliyoken görüntü olmamasına şaşırdım açıkcası

Görüntü alsada fasulye kadar var yoktur o yüzden alamamış olabilir kalp atışı varsa ilerleyen haftalarda daha net görüntüler alabilir …sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

1 Beğeni

Görüntü alamaması normal alttan ultrason yapsa belki görebilirdi. Kalp atışını duymak önemli olan bebek henüz çok küçük karından ultrason ile görülmez

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim cevapladıgınız için

1 Beğeni

Benimde benzer oldu. 4 haftalık falandı ilk ultrasyonda çok küçük, kalp atışını görüyorum ama ses alamayız görüntü alamıyorum dedi. Alttan bakmam lazım dedi. Bende ilk gebeliğim ve açıkçası çekiniyorum biraz o yüzdende ileriki haftalarda gelmeyi teklif ettim. 6 haftalık gittiğimde bebişimizi görebildik ancak