Görümcemi kıskanıyorum galiba

Eskiden beri ona ısınamadım benden 1 buçuk yaş büyük , aynı evde yaşıyoruz kaynanamla görümcem evlendi ama sanki eşim beni dışlıyo gibi hissediyorum dün eşim gurbetten geldi görümcem de geldi sonra kaynanam görümceme birşey sordu o da yanlış yapmış biraz kaynanam sesli konuştu sonra görünmeyeceğim işte bir şey demedi eşim de çocuğa neden kızıyorsun anne dedi ben bunu alındım mesela çünkü annesi ile biz pek anlaşamayız annesini ara Sayar ama ben cevabını veririm eşim aramızda kalmamak için sessiz kalmayı tercih ediyor ve eşime bunu söyledim beni neden savunmuyorsun filan dedim e şimdi alakası yok falan diyor yani bilmiyorum sonra bir de ben kızıma TV’den tiktok dansı açtım çünkü izleyip oynuyordu odadan çıktım eşimde vardı oda başka bir tıktok dansı açmış birde ona trip yaptım kızımın ihtiyaçlarını karşılamak için mağzaya gidecektik onu da kaynanamın ablası kıyafet getirmiş hepsi marka iyileri ayırdım eşimde mağzaya gitmek istemiyor 1 saat uzaklıkta çünkü dinleyeyim diyor yoruldum diyor bende biraz surat astım sonra tamam akşam üstü gidelim filan dedi de tabi kaynanam ordan çıkmazsa

Canım sen eşini sevmiyormusun merhametli davran kocana çalışıp geliyor yorgun bir şekilde dinlesin mağaza kaçmıyor duruyor yerinde kayinvalidene görünceye takılma arana saygı ve mesafe koy her konuya dahil olma bide en Önemlisi eşinle böyle kötü olursan sürekli ailesi seni dışlar eşinden önce kocana iyi olursa ama kimse bisey diyemez sana saçma şeylere tirip atma kendinize ait bir odanız yokmu eşini kızını al odanda otur birlikte bir odada bile tatli sohbetlerden güzel zamanlar geçirebilirmisiniz adamın halini hatrini sor bir canını sıkan şeyleri sor ilgilen kocanla

1 Beğeni

Saçma geldi bana biraz eşinin davranışının adeletli olup olmadığını sorgulamış olabilirsin seni niye savunmuyor kısmında Bi eşinle konuşablrsn ama diğer söylediklerin saçma geldi aynı evde yaşıyorsunuz ve tabiki israf etmeyelim diye Bi takm durumlar söz konusu olmuş ama başka ztn çocuk dediğin büyüyor birkaç sevdiğin bişey alrsn gerisi normal giyinir aslnda ama çok büyük Bi durum yok olsa demekki ne olacak evde durup herşeyi düşünmeye başlamşsn gbi geldi kendine vakit ayır geliştir kendinle çocuğunla ilgilen eşnle ilgilen değer ver kendinize diğer kişilere de senden yardım veya blgi istemedikleri sürece çok ilgilenme onun haricinde günaydın nasılsın anne vs vs yani dengeli ve brz da yumuşak mesafen olması lazım bence huzurun da kaçmasın sen de sakin ol hep sakince derdini anlat eşnle konşrken yeterli diye düşünüyorum

1 Beğeni

Normalde kimseye kaba davranmak istemiyorum ve gerçekten sen çok değişik bir insansın bunu kavga çıksın dıe demıyorum ama bence ya bi tedavi olun yada sürekli buraya onları şikayet ederk yazmayın bu sefer herkese ters tepkı verdiriyorsunuz kusura bakmayın ama sizde hiç anlayış yok sız evın içinde kaynananızla kalarak kafayı o aile ile bozmusunuz bıraz aılenızın yanına gidin veye lütfen bir pıskologa gıdın veye kendınızı dinle meşgulıyet olun böyle hayat geçmez önce kendinizi salıverın sonra eşinizi kaynananızı ve görümcenizi huzuru muhakak bulursunuz kim ne yaparsa yapsın siz kendinizi bi düzeltin önce zaten sizde kaynananıza cevap verıyorsunuz kendınız dedınız eşiniz sizi nasıl savunucak ben sıze ılk ve son yazıcam ama sıze tavsıyem namaz kılın kuran okuyun bılmıyorsanız da öğrenın kuranı türkçe bıle olsa okuyun kuran dinleyın bıkıyorsanız bunları dahada bol bol yapın ve lütfen destek alın boyle buraya yazarak çözüm bulamazsınız kendinize yazık etmeyın kendinize gelin…

3 Beğeni

TikTok ve çocuklar asla hoş bulmuyorum. Kendi eşime bile sildirdim evlenmeden. Büyük konuşmak istemem ama asla cocukların o Platforma olmamalı. Bu konuda dikkatli olmanı öneririm, geri kalan meselelerindede artık hakkınızda hayırlısı.

1 Beğeni

Sanki sürekli kavga etmek için bahane arıyomuşsunuz gibi hissettim herseyden şikayetçisiniz Hiç birseyden memnun olmuyorsunuz siz böyle yaparsanız eşiniz diye birsey kalmicak çünkü k.bakmayın ama ben bile hergun sizin şikayetlerinizi görmekten bunaldım eşinizi düşünemiyorum lütfen biraz rahat olun hayattan keyif almaya çalışın eşine iyi davranırsan bence oda sana karşı daha iyi olacaktır size kardeş tavsiyesi :cherry_blossom:

1 Beğeni

Yanlış anlaşılmasın ama bakıyorum da açtığın her konuda neredeyse çok trip attığını söylüyorsun. Ortada kavga ya da küslük olacak bir sebep göremiyorum ben, evliliğinde çok büyük problemler yaşayan insanlar var. Hiçbir sebep yokken arıza çıkaran insanların biraz şımarıklık yaptığını düşünüyorum. Senin de sorunsuzluktan sorun aramaya dönmüş biraz. Bence eşinin ailesiyle olan ilişkisine çok müdahale etmemelisin. Biraz da evliliğin için şükredip mutlu olup eşine sımsıkı sarılıp mutluluğunun tadını çıkarmalısın.

1 Beğeni