Her sabah 7 en geç 8 kabus görüp uyanıyorum kızlar. Araştırmama göre gebelikte normal yazıyordu ama beni çok yıpratıyor gün içinde eşimde evde olmadığı için tekrardan uyuyamıyorum ve uykusuzluk baş ağrısı, halsizlik vs yaptığı için gün içinde perişan oluyorum. Dua da okuyorum o sekilde uyuyorum. Korkunç şeyler fln da sevmem hiç izlemem anlamadım cidden.Ne yapmayalım yaşayan var mı ?
@Drym merhaba Hormonal değişikliklerden kaynaklı normal ve olağan bir durum ama uyku düzeninizi bozduysa günlük yaşamınızı etkiliyorsa, sürekli hüzünlü ve karamsar ruh hali içerisindeyseniz bence uzman desteği almanız yararınıza olacaktır
Çok batıl biliyorum ama bende çok etkili olan bir şey var, yatağın altına siyah saplı bıçak koyun, baza ile yatak arasına, birde üzerinize küçük bir keseye çörek otu koyup cengelli iğne ile tutturun, çörek otlarına ayetel kursi okuyun. Umarım fayda görürsünüz.
Merhaba evet günlük yaşantımı çok etkiliyor ama hüzünlü ve karamsar hiç değilim anlam veremiyorum hani bu gebelikte görülen bebek kaybetme düşük yapma vs gibi rüyalar değil daha farklı konularda tuhaf rüyalar
İlk defa duydum peki yatağa çörek otu koyunca günah olmaz mı nimet üstünde uyumak bir araştırıp deneyeyim olmazsa teşekkür ederim
Baba tarafım 7 göbek hacı dergahı olan bi aile, babanem yapardı bunu sanmıyorum bir günah olsun ama araştırın siz yine, zaten iğneyi otu kendi üzerinize takın gün içinde yanınızda olsun, nazarada iyi gelir.
merhaba belki hurafe gelecek ama ilk 3 ay bende cok kabus goruyordum sıçrayıp kalkıyordum yastıgın altına biçak koyun dediler rüyayı keser dediler yaptim canim suan 8.5 aylik hamileyim hic ruya gormedim rahat ettim tavsiye ederim canim
Bende eşim işe giderken tekrar uyuyamıyordum ,bazen oyle bir kabuslar goruyordum ki,gözü açık ola biliyordum ,ve bu beni çok korkutuyordu ,rüyadan uyanamıyordum çok kötü zamanlardı benim için
Doğrudur ne bileyim inşallah iyi gelir
Bunu da denerim inşallah geçer ya gün içinde ölü gibi geziyorum uykusuzluktan
Ay evet benimde öyle ya malesef çok kötü oluyorum daha hiç yatamadım mahvoldum
Ben yaşadım canım. Eşim gittikten sonra kötü kabuslar görmeye başladım. Uyuyamıyordum. Sonra arkadasim Ömer Döngeloglu’nun sunduğu programında gebelikte korkan kadınlar icin her gün 99 defa El Mübdi Celle Celalühu demelerini söylemiş. Uyumadan önce bunu söyle. Çok rahat uyuyorsun ve kuş gibi kalkıyorsun. Bunu yapmani tavsiye ederim. Söylerken bile uykuya dalıyorsun.
Bende söylenen bir çok şeyi denedim. Gerçekten bu dediğim çok etkili oluyor.
Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah bende de fayda eder
Rica ederim canım fayda ediyor.
Terapi desteği almanızda fayda var
Bende ilk aylarda saçma sapan kabuslar görüyordum ağlıyordum eşim beni zor uyandırıyordu eşim olmadan uyuyamıyordum hallada öyle aslında eşim olmadan uyuyamıyorum korkuyorum ama doğum yaklaştıkça kafam başka oldu hep rüyamda bebeğimin ölü doğduğunu görür oldum psikolojikmi bilmiyorum
Düşündüm ama böyle basit bişey için gidilir mi acaba diye düşündüm
Ya inşallah ben öyle rüyalar görmem zaten korkuyorum herşeyden bu son zamanlar hele ki günlerim mahvoldu artık eşimden önce uyanıyorum galiba psikolojik ama umarım geçer herkesin ki zor