Kizlar fotoğraf için özür dilerim dün çok fazla sancım vardı hareket edemiyordum nefes alamıyorum bugün iki göğsümden de sarı renk su akmaya başladı bu ne demek oluyor doktoruma ulaşamadım buraya sorayım dedim yardımci olun
Kimse yokmu
Korkma ablam bu göğsünden gelen iyi bisey Süt kanallarıni temizliyor bnim de gelmişti hemşire bana öyle demişti… kaç haftlk ? Bide bunun sancıyla alakası yok onu da diyim Çünkü sancı yapmaz
Sancım dündü abla tarif edilemez bı sanciydi hiç öyle bı ağrı yaşamamıştım bugünde böyle olunca korktum 26 haftanın icindeyim
Bide rahimde büyüyor ya şuan yalancı sancıların var göğsünün ucunu sıkıp da siviyi çıkarmaya çalışma
elleme geliyorsa bırak gelsin ![]()
![]()
Ilk sut boyle olur.hatta ismi kolostrum deniyor galiba.ilk gelen sari sıvı cocuga asi etkisindeymis.su an boyle olmasi normal korkma sorun yok.
Sıvıyı çıkarmaya çalışmıyorum ama kendisi baya akıyor şimdi durdu göğüs ucune pamuklu bez koydum
Aaa peki bebek doğunca bu ilk süt yine gelir mi madem bu kadar yararlı bebeğime yararı olsun yoksa çok üzülürüm
Bende 26+5 im bir aydir falan sivi geliyor gogsumden koyu kivamli sarimsi gibi doktoruma dün sordum sıkma normal akmasi biraz erken gelmis ama sorun değil demişti ![]()
Teşekkürler bebişim bende doktoruma ulaştım i da aynisinu dedu
Göğüs pedi alıp kullanırsın bnde 28 de cok fazla gelmişti tişörtüm sırılsıklam olmuştu bnde cok korkmuştum şuan anlıyorum seni ![]()
![]()