Göğüste yel girmesi

Merhaba güzel anneler :hugs: benim sabahtan ara ara göğsüme yel giriyor sanki kalbim sıkışıyor 29 haftaligim bebeğe zararı olur mu acaba zaten iki gündür soğuk almışım rüzgardan dolayı yel giriyor derler hastaneye gidelim diyorum eşim doktorlar bilmez gerek yok diyorlar bebeğim az hareket ediyor bugün :pensive:

1 Beğeni

Bebeğin yeli derler burada da sıcak duş iyi geliyor bende de olur arada magnezyum iyi geldi bi de sıcak duş

3 Beğeni

Canım duş aldım sıcak süte bal kattım ama yok ara ara giriyor canım acıyor birde göğse sıcak su torbası koy dediler ama kıyamıyorum. Bebek hissediyor mudur bu ağrıyı. Ben daha cumartesi günü geldim hastaneden bana magnezyum vermiyor doktor

2 Beğeni

Sen mi doktordan magnezyum istedin acaba ona göre bir dahakine bende yazdirayim

1 Beğeni

Ben doktoruma ağrılarım olduğunu söyledim oda yazmıştı

2 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim bende bir dahakine yazdirayim

2 Beğeni

Doktor bana kramplarin var mı belin bacaklarında ağrı var mı dedi yok dedim o zaman magnezyum yazmıyorum demişti ağrılarını söyleyince verir Dr

1 Beğeni

Yani kalbiniz sıkışıyorsa bence doktora gidin ne olur ne olmaz diye

1 Beğeni

Biz bebeği görünce herşeyi unutuyoruz vallahi o anki heyecanla ama bu sefer gittiğimde yazdirayim çünkü göğsüm sıkışıyor

2 Beğeni

Aynen öyle bende mide yanması için ilaç yazdırmak istiyorum ama her seferinde meleğimi görünce unutuyorum :two_hearts::heartbeat::hugs::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yel girmesinden diyorlar burda da bebeğin yeli girermis 4 aylıkken de olurdu ara ara ama bugün baya zorlandım

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah :hugs::hugs::heart::heart:

2 Beğeni

Amin sizde Mart ayında doğum yapacaksiniz tam ne zaman @mart-anneleri grubuna katıldınız mi

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benimde 17 Mart Allah nasip ederse inşallah sanırım sizinle aramızda 3 4 gün var bir ara sormuştum :hugs:

2 Beğeni

Evet katıldım canim

2 Beğeni

Valla sormuş olabilirsiniz ama ben bu hamilelikte baya unutkanlık oldu kusura bakmayın

2 Beğeni

Benimde o şekilde sağlıklı olsunlar da varsın adımızı unutalım :grin: Allah razı olsun benim sorularıma cevap verdiğiniz için sizi unutmadım ben teşekkür ediyorum :heart::hugs::hugs:

2 Beğeni

Rica ederim canım ne demek elimden geldiğince yardımcı olabildiysem ne mutlu :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

İlk kez duyduğum için şaşırdım :blush:

1 Beğeni

Nasılsınız nasıl oldunuz

2 Beğeni