Merhaba hanimlar benim gibi göğsü küçük olan varmi ? Sorum olacakdi cunki ben 19 yasina yeni girdim göğsüm küçük bana göre. Sizlerde de mi boyleydin sonrada büyüyormu . Yoksa kucuk kaliyormu??
Hamilelikle birlikte göğüslerin süt ile dolmaya başlayacağı için zamanla büyür. Doğumdan sonra bu büyüme daha gözle görülür hale gelir
Teşekkürler. inwAllah
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce göğüs ağrısından ve büyümesinden anlamistim hamile olduğumu ve dönem dönem biraz daha buyuyo doğuma kadar tamamen büyüyecek düşün evlenince 75 taktigim sudyen şuan 85 ve küçük gelmeye başladı anliycagin aldı başını gidiyo
Bence bu gouslere sut gelme orani ile alakali mesala benim iki aylik oldu bebeyim göğuslerim sertlesmesine rağmen büyümedi hic ayni.zaten çok fazla buyuyunce sutunuz bittiyindede o kadar fazla sarkiyor goğüsler
Benimde 18yasim.var goguslerim küçük derken,yadıma uygun tabi banada küçük geliyor.aka ilerleyen haftalarda süt doldukca buyuyor
Evet buyuyor,benim ikinci hamileliğim ve birinci bebeğimi 1 yil emzirdim.Goguslerimde hal kalmamisdi oncesinde oldugu gibi dolgun olmuyor.ikinciye hamile kaldikdan sonra baya dolgunlasdi yine,hormonlardan dolayi hrmde sut olusuyor diye.Ama ikincinide uzun sure emzirirsem eskisinden daha şekilsiz olucak.iliski zamani ozguvensizlik veriyor insana
İlişkide aşk varsa ,bebege süt verdiğin için göğüslerin şekli bozdugunu zaten erkek biliyor .onuncin bence önemi yok sekillimi sekilsizmi diye ,valla yemekden alincak ama .ben inşallah dua ediyorum süd çok gelsin 2 yasknâ kadar hem süt həmdə arada yemek vereyim .
Aşkla alakasi yok,kendin kendini beğenmiyorsun eskisi gibi.Kocamdan hic bir zaman kotu bir yorum almadim.Ama bu benim dusuncem.Bende kimseyi dinlemedim kes diyorlardi.1 yil emzirip kendim kestim sutden.2 yasa kadar emzirmek zor oluyor hem.Bi akrabamda emzirmisdi insanalrin arasinda gelib elini sokub annesinin gogsunu acip emiyordu,lafdan anlamiyordy cocuk.Nasil emzikden zor ayriliyorsa bebek memedende oyle zamaninda kesmek gerek.
Benim baldizimin kizi 4 yaşına girdi hala emiyor,kızın babasinin abisinin yanında hemde hep kötü baktım çocuğa yasaklamak gerek boyle taparsan bir daha vermem diye.ne bileyim hep soyluyorlar emzirdikde memeler kötü hale geliyor falan .ama vallah oyle bir donemdeki her şey paha paha .bebege yemek almakda zor olur her defasında.alirizda normal az az.ama süd vermek gerek bebege hic olmasa para konusu düzəlir inşallah .
Evet canim bende 9 ay ancaq sut verdim ara oğun olarak.9 aydan sonra kaza kecirdim korkduğum için sutum azaldi.3 ayda anca geceleri verdim,tabi haftada bir mamada aliyorduk.Ama azalmasina rağmen kesmedim.1 yas yapib sonra kestim.kaza olmasaydi belkide hic mamada vermiycekdim sudum fazlaydi