Göğüslerim neden hassaslaşmadı

Hamileliğin 5.haftasindayim ama göğüslerim hassaslasmadi neden hassas değil

Her gebenin hassas olucak diye bişey yok canım

Daha erken değil mi :roll_eyes: ilerleyen dönemde hasaslasip buyuyor hatta kendiliginden catliyor süt giriyor o haftalarda hic bir belirtim olmadi hamile gibi degildim hormon seviyeleri arttikca yasarsin merak etme :grin: aynada degistigini gordukce oturup aglarsin kendinle barismaya calisirsin

Bende öğrendiğimde 5. Hafta başıydı dedim ki hiç midem bulanmadı gögüs ağrım çok yok falan ne güzel dedim taa ki 7. Hafta başına kadar :joy: sonra olanlar oldu kusmalar gögüs acıları falan inşallah olmaz diyelim

Her gebenin gebelik öyküsü farklı mesela kimi su içse çıkarıyor benim nerdeyse hiç bulantım olmadı ayrıca daha çook yeni hassas olması için ilerleyen dönemlerde olur daha 29+2 yim bağzen hamile olduğumu bile unutuyorum küçücük karnım var başkasının 4-5 ayında kocaman oluyor

Çatlama oldumu peki sizde

Yok kız hamileliğimde hiç catlmamam olmadı bekarlikta bir dönem çok aşırı kilo verip alıp geri verdim bacaklarım popom çatladı ama hamileyken hiç biyerimde olmadı

Daha süt kanallarına süt gelmediği için hassas olmaması normal. 4. Aydan sonra süt oluşmaya başlar o zaman hassas olur

Ben 12 +5 hamileyim 4 haftadan beri göğüs uclarima dokunamiorum öyle hassalar ki hala gecmedi yaa :smiling_face_with_tear:

Sizin cinsiyet ne benimde 8 haftalik basladi kusmalarim

Ben 30 haftalık oldum benimki bile hala hassas degil yumusak ve cok fazlada buyumedi takilacak bir durum yok daha cok erken

Kız bizim cinsiyetimiz. Bilemiyorum şimdi yanıltmak da istemem kız erkek farkeder mi ama deneyimlediğim kusmalarım çok oldu bulantılarım yemek yiyemedim meyve vs. Falan o dönemleri öyle atlattım diyebilirim. Çoğu şeyden tiksindim 20.haftadan sonra yiyebildim yumurta sucuk vs. Gibi gögüs hassasiyetim 7. Haftadan başladı 15. Falan o haftalarda hafifledi ağrılar sık çamaşırlar tercih ettim . Şimdi de mide yanmam fazla 28 haftalığız 2 haftadır falan aşırı mide yanmam var şurup verdi doktor biraz bastırıyor ama yine hafif şeyler yemeye dikkat ediyorum. Gögüslerimde de ara ara sertlik oluyor iniyor duruma göre mi bilmem ama arada gelip giden sertlik durumu var. Gögüs bedeni büyüdü tabi bu süreçte . Ama herkes kendine özel bir hamilelik geçiriyor kişiden kişiye hormonlar değişir buna bağlı belirtilerde. Sizde olmaya da bilir bunlar olada bilir sonralar

İste benim bi kizim oldu askim onda bunlarin hic birini yasamadim afedersin ama 3 aylik hamileyim 4 5 defa kahvaltidan sonra bütün yedigimi agiz dolusu kustum 4. Haftadan sonra sucuk et ve yumurtayi bende yiyemedim ama sükür 11 haftadan sonra yiyorum suan bi haftadir yiyebiliyorum benimde göğüslerimde doluluk ve uclarinda hassasiyet var bakalim iki üc haftadan sonra bende cinsiyetimi ögrenicem kızımda o kadar güzel bi gebelik gecirdim ki bunda gün icerisinde hep mide bulantim var

İlk gebelik mi

Bebişten bebişe de fark ediyor tabi sanırım . İlk gebeliğim o kadar bilgim yok . Ama samimi bir arkadaşım doğum yaptı şu an 6 aylık hamileliği çok rahat geçmişti . Şimdi 18 haftalık hamile o da böyle bulantılar tiksintiler zor geçiriyor şu anki gebeliğini . Ona da kız demişler ilki erkekdi . Değişebiliyor tabi kişiden kişiye. Sağlıcakla öğrenin inşallah :heart_hands:

Herseyin hayirlisi olsun insallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni