Kızlar 18+3 teyim ben hamileliğimin başından beri fazlasıyla göğüs hassasiyetim vardı ama son bir kaç gündür göğüs ucum çok kötü sertleşiyor gibi sütyen giyemiyorum ağrısından giyimeyincede bu sefer ağırlıktan dolayı çok ağrı oluyor 100 bedene kadar çıktım. Bu göğüs ucundaki ağrının bu kadar şiddetli olma sebebi ne olabilir normal mi
Benimde çok fazla göğüs hassasiyetim vardı Yanlışlıkla dokunsam ağrıdan duramıyordum Sütyen falan hiç takamiyordum Sade atletle geziyordum Bence gebelikte olan bı durum normal yani 20 lerden sonra hassasiyet geçti şuan hiç bı ağrı sızı rahatsızlık yok ve şişkinlik de normale döndü Yani sert değil yumuşadı
Cinsiyetiniz nedir acaba
Belli değil geçen gittigimde kordon bacak arasına girmiştik gormemistik
Benim de hassastı hep ama son bir kaç gündür özellikle dün gece uyuyamadım ağrısından kopacak gibi sanki elimle sıkmışım gibi bütün göğsüm kızarıyor
Benim bebiş kız
Sıcak suyla arada masaj yapın istersenix
Bendede oo hassasiyet vardi cok sükür azaldi bebek yagiyla masaj yapiorum rahatladi biraz 15 + 4 benimde yarin allah nasip ederse cinsiyeti ögrenicez
Ben bi kiz cocuk dogurdum onda böyle bisey yasamadim bunda oldu hamileligimi ögrendigimden berii
Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Denerim inşallah işe yarar teşekkür ederim
Cok zor bilion mu cok hassaslar dokunmaya korkuyoo insan
Öyle vallahi benimkilerde büyük sütyen takmayinca bu sefer etim kopacak gibi oluyor takınca daha kötü
Atletin degmesini bile tahammülüm yok yaa
Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede geçer bu hassasiyet
İnsallah cnm
Kesinlikle masaj yapmayın erken doğumu/düşüğü tetiklersiniz.Gebe okulundaki ebe söylemişti göğüslere dokunmuyoruz diye…
Hadi ya öyle mi peki napabiliriz söyledi mi bu konuda herhangi bişey acaba