Göğüs ucunda sıkıntı

Kızlar 18+3 teyim ben hamileliğimin başından beri fazlasıyla göğüs hassasiyetim vardı ama son bir kaç gündür göğüs ucum çok kötü sertleşiyor gibi sütyen giyemiyorum ağrısından giyimeyincede bu sefer ağırlıktan dolayı çok ağrı oluyor 100 bedene kadar çıktım. Bu göğüs ucundaki ağrının bu kadar şiddetli olma sebebi ne olabilir normal mi

Benimde çok fazla göğüs hassasiyetim vardı Yanlışlıkla dokunsam ağrıdan duramıyordum Sütyen falan hiç takamiyordum Sade atletle geziyordum Bence gebelikte olan bı durum normal yani 20 lerden sonra hassasiyet geçti şuan hiç bı ağrı sızı rahatsızlık yok ve şişkinlik de normale döndü Yani sert değil yumuşadı :heart:

Cinsiyetiniz nedir acaba

Belli değil geçen gittigimde kordon bacak arasına girmiştik gormemistik

Benim de hassastı hep ama son bir kaç gündür özellikle dün gece uyuyamadım ağrısından kopacak gibi sanki elimle sıkmışım gibi bütün göğsüm kızarıyor

Benim bebiş kız

Sıcak suyla arada masaj yapın istersenix

Bendede oo hassasiyet vardi cok sükür azaldi bebek yagiyla masaj yapiorum rahatladi biraz 15 + 4 benimde yarin allah nasip ederse cinsiyeti ögrenicez

Ben bi kiz cocuk dogurdum onda böyle bisey yasamadim bunda oldu hamileligimi ögrendigimden berii

Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Denerim inşallah işe yarar teşekkür ederim

Cok zor bilion mu cok hassaslar dokunmaya korkuyoo insan :pleading_face:

Öyle vallahi benimkilerde büyük sütyen takmayinca bu sefer etim kopacak gibi oluyor takınca daha kötü

Atletin degmesini bile tahammülüm yok yaa :sweat:

Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede geçer bu hassasiyet

İnsallah cnm :pleading_face::kissing_heart:

1 Beğeni

Kesinlikle masaj yapmayın erken doğumu/düşüğü tetiklersiniz.Gebe okulundaki ebe söylemişti göğüslere dokunmuyoruz diye…

Hadi ya öyle mi peki napabiliriz söyledi mi bu konuda herhangi bişey acaba