Göğüs ucum yok

Merhaba kızlar benim göğüs ucum hiç yok doğuma çok az kaldı ne yapmam lazım bunu yaşayan varmı

1 Beğeni

Canım benımde göğüs ucum yok ılk gebelıgım 10 yıl önceydi o zaman emzırememıstım ılk çocuğun cahıllıgı dıyelın 12 gün önce doğum yaptım ebemın tecrubesı sayesınde ucum olmayan memeyı tutturduk ve emdıkce ucum çıktı onemlı olan üç degıl kahverengi yerı alması gerekıyor bebek

2 Beğeni

Büyük şırınganın uç kısmını böyle kes derini kesmeyecek şekilde törpüle onunla böyle durmadan vakumlar şekilde vakumla o şekilde doğuma kadar bu şekilde yap ama göğüs içi kremi de sür çünkü tahriş olabilir ondan sonra çıkar ama baktım ki çıkmadı artık göğüs halkaları var onlardan alıp kullanabilirsin

Ay benim de hiç göğüs ucum yok ya en büyük isteğim çocuğumu emzirmek inşallah doğum zamanına kadar çıkar biraz :smirk:

1 Beğeni

Ayyy bende de yoktu. Bize de bir hemşire lansinohun meme ucu çıkarticisini aldirmisti. Vakum makinası gibi minik birşey. Ama bebiş emdikçe de çıkıyor ucu. Almak istersen ben tavsiye ederim. Daha uygun fiyatlı olanları da var eczaneden temin edebilirsin.

Hiç duymamıştım bunu görseli var mı acaba her yerde bulabilir miyim

Vallahi ben biberona kadar lansinoh kullanmistim hepsinden çok memnun kaldım ürünleri kaliteli. Hemde ömürlük oluyor. Üçüncü çocuğum olursa yine bunları kullanmaya devam ederim yani.

Ebebekte falan hiç görmedim gittiğimde tekrar bakacağım. Lansinohun göğüs ucu kremini aldim.bende başladım bile kullanmaya

Ebebek uygulamadq var.benimde gogus ucum yok egerki siringa yada masaj ile beceremezsem alacagim fiyati daha uygun tabi işlevini bilemicem

1 Beğeni

Ben hiç kullanmadım göğüs kremi almıştım ama gerek duymamıştım. Son kullanım tarihi geçtiği için de attım bu sefer almadım. Ihtiyaç olursa alicam. Benim eşim lansinoh un kendi sitesinden almıştı hepsini orijinal olsun diye.

Başka alışveriş sitelerinde de vardır ama muhakkak.

1 Beğeni

Pek fiyat farkı yok ya. Bu markanın ki plastikleri de yumuşak sert bir yapısı yok birde yedek uç var. Bak beş senedir duruyor hiç sararma olmadı.

Silikon göğüs uçları var onlarada bakabilirsiniz hem yara yapmıyormuş hemde ucu yoksa bile bebek kolayca kavrayıp emembiliyormuş ben nolur nolmaz aldım

1 Beğeni

Lansinohun bulamadim ebebekte nerden bulucam bilemedim.trendyoldada orjinalliginden supheliyim.bende lansinohun sut sagma makinasi var onunda ucu vakumlu cekiyor ayni isi gormezlermi acaba ?

Bu da güzel ise.yarar görünüyor. Bu ebebekte yok mudur ji

1 Beğeni

Tabi canım doğumdan sonra işe yarıyor süt sağma makinası da. Ama o uç olarak değilde genel olarak vakumluyor memeyi tabiki geçici de olsa büyüyor meme ucu. Gerçi hepsi geçici çözümler. Ama benim ikinci doğumum ya bu sefer kendiliğinden büyüdü uçları. Ben yine de her ihtimale karşı aldım yanıma.

1 Beğeni

Yok canım senin için baktım siteye ama yok. Hepsiburada da var amazonda var bide.

https://www.amazon.com.tr/Lansinoh-70180-Assist-Çıkartıcı-Şeffaf/dp/B00C93WS4C/ref=asc_df_B00C93WS4C/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510309793816&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=18140583752767775721&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9198982&hvtargid=pla-423056842078&psc=1&mcid=17606b853e0436ea965b035867ea4b89

Belki benim de cıkar dogumda falan gerek duymam.tesekkur ederim sizde saglikla kucaginiza alin insallah :smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

Eczanelerde göğüs ucu çıkartmak için pompa var benimde aynı sorunum vardı hatta aynı durumdan konu açmıştım burda onu alıp kullanmaya başladım o zamanla şu an arasında baya fark var ben faydasını gördüm canm

Evet bende bundan aldım kullanıyorum bahsettiğim üründe buydu gerçekten faydası var

1 Beğeni

Teşekkürler arkadaşlar Rabb’im sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bende silikon göğüs koruyucu aldım sadece umarım işe yarar bir arkadaş önerdi onuda