Göğüs ucu yarası

Göğüs ucum çok çatladı ve ilk emişinde cok canım çok yanıyor ve atletime yapışıyor ucu çabuk iyileşmesini nasıl sağlayabilirm ne önerirsiniz

1 Beğeni

Merhabalar bende kızımda emzirirken çok acı çektim eczaneden denemediğim krem kalmadı karbonatlı su dediler soğan suyu dediler en son kortizonlu krem verirler oda sakıncalı diye kullanmadım en son bi yerde tahin yağı okudum o sırada bulamadım marketten tahin aldım üstüne çıkmıştı yağı aldım sürdüm emzirdikten sonra çook iyi geldi hatta parçalanmıştı o bile düzeldi :smiling_face:

Nasıl kullandınız peki ve emzirmeden önce sildiniz mi

1 Beğeni

Kesinlikle lenolin göğüs kremi öneririm :blush:

Sarı kantaron yağı ve eczaneden evicap alıp sürebilirsiniz. Emzirme öncesinde memeyi yıkamak gerekiyor sürerseniz. Ayrıca meme ucu yarasında bebeğin memeyi nasıl tuttuğu da önemli sadece ucunu tutmayıp kahverengi kısmı vermelisiniz alabildiği kadar

Emzirdikten sonra temizleyip sürdüm emzirirken bazen sildim bazen silmedim gögüs ucunu nemlendirmiş oluyo aslında

Bende de 3 gundur ayni sorun var.yara oldu gogus uclarim.eczane lansinoh krem onrrdi.onu silmeye de gerek yokmus.bebege zarar vermez dedi.bi arkadas da tahin yazmis.bu krem gecirmez ise onu denicem bakalim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

2 Beğeni

Anladım teşekkür ederim

İnşAllah işe yarar teşekkür ederim

2 Beğeni

Çok zor bazen kanıyor acıyor Allah yardımcımız olsun

1 Beğeni

Ben bazen sildim bazen silmedim ama gerçekten benim hayatımı kurtardı resmen emzirmek istemiyordum çocugumu ağlayarak emziriyordum dipte kalan tahinlerin yağını aldığım için tahin yağsız kalıyo ama olsun sonrasında çom rahattım

1 Beğeni

Rica ederim inşallah yarar çok kötü oluyo bilirim

Zeytinyağı sür canım bebek emeceği zaman ıslak bir bezle silebilirsin

İnşAllah evet

Tamam teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Tahin yağı sür hemen iyileştirir

Teşekkür ederim :smiling_face: