Merhaba arkadaşlar size bı önerim olacak ben ilk hamileligimde bı yerde okumuştum emzirmeden önce kuru soğan göğüs ucunuza sürün diye bende öyle yapmıştım ve asla yara olmadı çizik dahi olmadı sizede tavsiye ediyim aklıma yeni geldi doğum yapınca emzirmeden önce kuru soğan sürün inşallah faydasını görürsünuz size
Mangal yapmadan önce de ızgaraya mikropları ölsün diye soğan sürüyorlar. Alt düşüncesi bu olsa gerek.
Gerekirse mememi düzenli olarak yıkarım silerim kremlerim ama soğanı düşünmüyorum.
Meme ucunun çatlamasındaki en büyük sebep ıslak kalması ve bebeğin sadece meme ucunu kullanarak emmesi. Bu durum rüyalarıma bile girdi. Rüyamda emzirmek bu kadar kolaymış niye kadınlar bu kadar zorlanmış diyordum.
Umarım kimsenin memesi yara olmaz, da çok çabuk emzirmeye adapte oluruz.
Annem de kendisine maden suyu sürmüş çatlamasın mikrop kapmasın vs
Ayva çekirdeği + biraz su dondurup sürüyorlar. O biraz jel kıvam alıyor. Kuaför kursu dersinde suratımıza sürüyorduk.
Emzirmeden öncede göğüsü ısıtın işiniz bitince de göğüsü kendi sütünüzle temizleyin diye okudum bir yerde
@afrikanın_gelini54 Evet sicak tutmak yumuşatıyor onuncin oyle soylemişlerdir.en ağrı veren şeymiş göğüs ucu agriması bazı anneler bebeğim ucunu kopardı yarisını diyorlardı onun için süt sağan bişey vardı onunla sağıp veriyorlardi biberonda