Göğüs Ucu Kremi ve Pişik Kremi

Kızlar sizce hangi göğüs ucu kremini ve pişik kremini almalıyım? Özellikle ğöğus ucu kreminde bebekte emzireceği için problem olur mu?

Pişik kremi olarak bepantol aldım Göğüs ucu kremi olarak doğal olan trubaby nipple bitter organic aldım

1 Beğeni

Göğüs için Lansinoh , pişik için Sudocrem nasil sence

Lansinohta iyi bir marka aslında bende göğüs ucu çıkarmak için aparatı var o iyi ama kremini kullanmadım sudocremide arkadaşım bebeği için kullanıyor çok memnun banada tavsiye etti bende alacağım

Ben tam da böyle kullanıyorum ikisinden de aşırı memnunum göğüs ucu kremi sayesinde göğüs ucum yara olmadı 33 günlük olduk elhamdülillah pişik kremi de yaralara bile minnacık sürsen çok iyi geliyor tabi kişiden kişiye göre değişebilir

Göğüs ucu kremi incia marka aldım şuan indirimde stok yaptım açıkçası. Pişik kremi olarak penaten ve arko tüp krem aldım

Gogus ucu icin lansinoh aldım, pişik kremi olarakta eczacı mustelayı önerdi onu aldım bende

Göğüs için lansinoh ve incianın kremini aldım dönüşümlü kullanıyorum. Arada kantaron yağı da kullanıyorum. Pişik kremi için Heaven on Eart gerçekten efsane. Organik bir marka tavsiye ederim