Göğüs ucu çatlaklarım geçmiyor şimdiden emzirirken daha çok yara olur mu sizce
Ben emzirmeden once karbonatlı su ile siliyordum simdi bir arkadasimdan duydum tahinin ustundeki yağı göğüs uclarina sürüyormuş cok iyi geldi diyor onun ki kanamis krem fayda etmemis hastanesindeki ebe bunu önermiş bilginiz olsu bi deneyin isterseniz ama en basta bi doktora danışın
Evet, olur maalesef. O yüzden şimdiden sürekli nemli tutmanız gerekiyor
Bu soruyu yonelttiydim sunu tavsiye etti Dogumdan sonra eve gelen ebe
Gumus kapak ozel uretim hatta ileride Bunu bozdurup taki yaptiran varmis Gogus ucu catlaklari icinMemeyi ilk verecegin de egil agziyla iyi kavrasin Sonra emmeye baslayinca kaldir gogus hizana Yoksa cektire cektire emer canin cok Yanar sana da artik eziyet hale gelir yara Haline gelirse normal de cok guzel bisey Cok faydali.
Daha dogum yapmadım emzirmiyorum o halde çatladı tahin yağı denedim o susam yağı oluyormuş onu kullanıyorum fayda etmiyor gümüş kapagı ebem önermedi gereksiz fayda sağlamaz dedi
Gümüş kapakla bebeğini emzirebilen birçok annemiz var burda. Bence denemelisiniz bebek doğunca sorun yaşarsanız
O yağı sürdükten sonra biraz bekledi diyelim iyice temizlemek lazım bebek tadıni alır. Bilemedim ben
Ben incia krem kullandim ama doğumdan sonra oldu kanadı geçti
Karbonatli suyla silinebilir arkadasim usenmeyip ilik suyla siliyor ama bu arkadasimiz emzirmiyorum dedi ama bilmiyorum
Başlarda maden suyuna batırıp siliyordum eehh dedim üşendim
Cildi hasas galiba simdiden çatlaması bence bi doktora sormasi lazim
Bence göğüsleri küçük olduğu için oldu
Kız aksine büyük 90 takıyorum
Sabunlanmak yapıyormuş onu egitmen ebem o şekilde anlattı
Senin kendi cildin normaldede hassas mi Kuru cildinmi var onu hic sordunmu Dermatoloje
Yok sormadım hiç
Gorunsen iyi olur
İkinci gebeliğimde ilk haftalarda bende de oldu. Nemlendirdim bolca, 3 aydan sonra geçti