Göğüs ucu çatlakları gebelikte

Göğüs ucu çatlaklarım geçmiyor şimdiden emzirirken daha çok yara olur mu sizce

2 Beğeni

Ben emzirmeden once karbonatlı su ile siliyordum simdi bir arkadasimdan duydum tahinin ustundeki yağı göğüs uclarina sürüyormuş cok iyi geldi diyor onun ki kanamis krem fayda etmemis hastanesindeki ebe bunu önermiş bilginiz olsu bi deneyin isterseniz ama en basta bi doktora danışın

3 Beğeni

Evet, olur maalesef. O yüzden şimdiden sürekli nemli tutmanız gerekiyor

1 Beğeni

Bu soruyu yonelttiydim sunu tavsiye etti Dogumdan sonra eve gelen ebe

Gumus kapak ozel uretim hatta ileride Bunu bozdurup taki yaptiran varmis Gogus ucu catlaklari icin

Memeyi ilk verecegin de egil agziyla iyi kavrasin Sonra emmeye baslayinca kaldir gogus hizana Yoksa cektire cektire emer canin cok Yanar sana da artik eziyet hale gelir yara Haline gelirse normal de cok guzel bisey Cok faydali.

1 Beğeni

Daha dogum yapmadım emzirmiyorum o halde çatladı tahin yağı denedim o susam yağı oluyormuş onu kullanıyorum fayda etmiyor gümüş kapagı ebem önermedi gereksiz fayda sağlamaz dedi

2 Beğeni

Gümüş kapakla bebeğini emzirebilen birçok annemiz var burda. Bence denemelisiniz bebek doğunca sorun yaşarsanız

1 Beğeni

O yağı sürdükten sonra biraz bekledi diyelim iyice temizlemek lazım bebek tadıni alır. Bilemedim ben

2 Beğeni

Ben incia krem kullandim ama doğumdan sonra oldu kanadı geçti

1 Beğeni

Karbonatli suyla silinebilir arkadasim usenmeyip ilik suyla siliyor ama bu arkadasimiz emzirmiyorum dedi ama bilmiyorum

2 Beğeni

Başlarda maden suyuna batırıp siliyordum eehh dedim üşendim

1 Beğeni

Cildi hasas galiba simdiden çatlaması bence bi doktora sormasi lazim

3 Beğeni

Bence göğüsleri küçük olduğu için oldu

1 Beğeni

Kız aksine büyük 90 takıyorum

1 Beğeni

Sabunlanmak yapıyormuş onu egitmen ebem o şekilde anlattı

1 Beğeni

Senin kendi cildin normaldede hassas mi Kuru cildinmi var onu hic sordunmu Dermatoloje

1 Beğeni

Yok sormadım hiç

1 Beğeni

Gorunsen iyi olur

2 Beğeni
İlk olarak Dedikodu adlı kanalda gönderildi
Minee

8+4 haftalik hamileyim şimdiden göğüs ucumda çatlaklar ve kuruluk kasinti var aynı durumu yaşayanlar mi

aralıkannesi

Hayırlı olsun canım gebeliğin :heart::blossom:

Bnde 7+6 benim sadece göğüslerim şişiyor ağrıyor kuruluk çatlatlık yaşamadım acaba çok kuruduğu için nemlendiricimi sürmek gerek bilemedim ki​:thinking:

Melissa

Ben hamileliğin başından beri göğüs ucu acısı çekiyorum suan 14 haftayim kıyafet giyerken bile canım yanıyor varsa iyi gelen şeyler söyleyebilirmisiniz kızlar

1 Beğeni

İkinci gebeliğimde ilk haftalarda bende de oldu. Nemlendirdim bolca, 3 aydan sonra geçti