Göğüs pompası

Merhaba kızlar göğüs pompası almam gerek ama hangi markadan giyilebilir mi yoksa elektrikli mi tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz

elektrikli Philips avent kullanıyorum memnunum dışı açık pudra rengi olan

1 Beğeni

Ben de lansinoh markasını kullanıyorum baya memnunum

1 Beğeni

Kızlar pompa gerçekten herkese gerekli mi yani almasak nolur

Lansinoh elektrikli öneririm

1 Beğeni

Sütünü güzel emmezse bebek mastit olursun. Al tabiki kendi konforun için neden almıyorsun hem sütü arttırmak için düzenli sağım öneriliyor.

Eğer meme reddi vs olmazsa emzirebilirsem biberon vermek istemiyorum sağdığım süt ne olacak o zaman, yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum daha ilk bebeğim :smiling_face_with_three_hearts:

O zaman doğumdan sonra alacaksın gerek olursa başka yol yok :slight_smile:

1 Beğeni

Şöyle bildiğim kadarını anlatmak istiyorum.

1.Mastit olmamak için şart Mastit olunsa bile sağmaya devam etmek gerekiyor ki hem sütün artsın hem mastiti daha kolay atlatabilesin

2.Sağdığını da bebeğin tam doyuyorsa vermezsin diğer türlüsünü atarsın arkadaşım cildine sürüyordu faydalı olduğunu düşünerek Buzlukta saklayarak süt emziremediği zamanlar kullanılması için biriktirenlerde oluyor

1 Beğeni

Yahu illa biberon mu olay cidden ? Önemli olan mastit olmamak ve sütün artması. Bebeğin emmesiyle makine sağımı farkı var. Bazen bebek emiyo sanırsın ama süt gelmiyodur. O yüzden sağım şart

Elektrikli daha iyi araştırmıştım giyilebilirler vakit kazanmak için güzel ama emiş gücü elektriklideki gibi değil daha düşük. Philips avent aldım memnun kalacağımı düşünüyorum

1 Beğeni

philips aldım bugün steril ettikten hemen sonra kullanacağım hemşireler lazım olursa alırsın demişti keşke dinlemeyip zamanında alsaydım inşallah mastit olmam​:joy:

Ben sağım yapmadığım için mastıt oldum gerrkli

1 Beğeni