Kızlar emzirme dönemindeyim sütüm çok sızıyor pedler yetmiyor bebek bezide sicaklatip ağrı yapiyor. Dışarı çıkınca kiyaftlerim islanyir sagmama rağmen çözüm veya önerisi olan varmı?
Yardımcı olur mu bilmem canm ama arkadaşim yatak koruyucular varya onlardan südyenine göre kesip dışarı çıkarken pedin üzerine onlardan koyuyodu pedden sızsa bile o koruyucu tutuyordu ıslakligi arka tarafı naylonumsu olduğu için sızdirmiyodu
Koruyucu derken yatak alezimi
Maşallah maşallah subhanallh Allah bebeğinizin nasibini arttirsin sizde iki tane gogus pedi üst üste koyun oyle birakin aralikli değiştirin ne kadar sagim yapsanz o kadar yararınıza mesela bn de şuan bebegim emdikten sonra kalan sutu artik ne kadar kalmışsa sağıyorum ek gida döneminde sütümü mayalayip.yogurt seklinde vericem 6 ay suresi oluyor sizde boyle biriktirebilirsiniz Bu arada yeni doğan mi?
@Hamisbiri sütün artması için ekstra bişey yapiyo musunuz benim sütüm yeterli değilde
@Züleyha sütün artması için ekstra bişey yapiyo musunuz benim sütüm yeterli değilde
Benimde sütüm çok sızıyor tek göğüsten 120-150 ml süt sağıyorum çok şükür bebeğim emmediği zaman tabi ekstra bişe yapmıyorum fakat yulaf dut ve inciri çok tüketiyorum deneyebilirsin özellikle yulaflı tarifler çok işe yarıyor
Oncelike sütüm yok lafını aklımızdan çıkaralım bestlak damla kullanıyorum ben trendyol dan bakabilirsin cok şükür o damla ile oluyor hatta bi ara o.damlaya aara vermiştim tekrar bi azlma oldu damlayi kullandiktan sonra tekrar eski haline döndü
@sude1 dut ve incir kuru olan mi
@Züleyha öylesine demiyorum sütüm yeterli değil diye emziriyorum arkasına mama yapıp verince mamayida yiyo bebek yarım saat 40 dk emen yenidoğan doysa mama yer mi
Evet kuşum
Aynen canm
Göğüs kalkanı al kuzum sızıntıyı topluyor deneyimim yok açıkçası aldım koydum bende fikir olarak sunmak istedim
Yemez ama bizimkide yeni doğan sürecinde hep emiyor du acaba doymuyor diyordum kndi kendime doyuyor sadecee cenesi çabuk yoruluyor ve refleks olarak kendilerini rahatlatiyolar bu arada kusura bakma olurmu çünkü artık hemen insanları anlayamıyorum kafa gitmiş bnde @miniğim dediğim gibi ben bestlak kullanıyorum çok şükür etkisini de görüyoruz
ikili denemedim onuda deniyim. Bende sagiyorum atıyorum buzluğa ama yogurt hiç aklıma gelmemişti mantıklı bende deniyim. Evet yeni doğan daha 25 günlüğüz
Artması için daha hamileliğimin son günlerinden beri kuru dut bol havuç yiyorum ama en çok ta suyu fazla tüketiyorum günlük 4 -5 lt kahve çay abur cubur bunlardan uzak duruyorum
Ben bunları alt açma olarak kullaniyorum bebisime bunu da denedim ama kesince kenarından sızıp yine aynı oldu hatta bantlamistim kenarları
Sağol canım Gümüş kapak var ama küçük ondan az topluyor ilerde olmadı onuda denerim şimdi göğüs uçları yara olmasın diye önlem alıyorum
Yeni doğan sürecinde bnde de sızdırıyo du bebek hepsini bitiremiyor.hep sagip dolaba attim cunku bazenn sutum olmuyor du veriyordum sütünuze maşallah demeyi unutmayın