6+1 göğüs hassasiyetim kayboldu normalmiş ama endişe ediyorum ileri haftalarda olup da bu durumu yaşayan var mı. Ek olarak bulantım çok arttı kasık ağrılarım da çok hafif gidip geliyor sadece
Endişe etme benim de göğüs hassasiyetim aşırı derecede ilk haftalardan beridir şuan 7+6 haftalık ben de de mide bulantısı vs yok sadece sık idrara çıkma göğüs hasasiyeti halsizlik bazen ağrı ama göğüs hasasiyeti dışındakiler oyun oynar gibi bir uğruyorlar hal hatır sorup geri gidiyorlar sağolsunlar yanlız değilsin bacım bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor kaderinde ne yazılı ise onu yaşıyoruz elhamdülillahi alâ külli hâl
Yaa biliyorum aslında hepsini ama insan tedirgin oluyor karnım çok ağrıyor bazen adet sancısı gibi böyle batma değil de adet olmadan önceki bir iki gün böyle ağrı olur ya onun gibi
O bende de oldu ben de çok korkmuştum bazen şiddeti bile artıyordu ama normalmiş merak etme gönlünü ferah tut
İnşeALLAH doğurana kadar kırk doğuruyoruz
Çok normal. İkinci gebeliğimde o göğüs ağrısını az çekmedim ilk zamanlar. Geçecek merak etmeyin, bolca dinlenin
Hiç geçmeyen o süreç bir anda geçiveriyor ki… Şimdiki zamanlarınızın tadını çıkarın