Kızlar 14+5 haftalık hamileyim ve göğüslerim çok hassaslaşti çok da ağrı yapıyor sizde de böyle oluyor mu lütfen biri bana dönüş yapsın.
Son aylarda geçiyor o ağrılar vücut adapte olmaya çalışıyor hamileliğe
Anladım, azalıp artıyor dediniz de sürekli olan birşey mi peki
Doğuma az kala mi azaliyor ağrısı ya da tamamen mi geçiyor
38+1 olduk benim baya oldu geçeli ağrısı acısı 2 ay olmuştur herhalde
Anladım teşekkürler. ![]()
Anladım teşekkürler. ![]()
13 14 haftaya kadar cok şiddetli ağrıyordu sonrasinda azaldi ve 21 hafta olduk nerdeyse agri kalmadi artık
Şişmeye başlıyor göğüslerin bu süreçte karnınla beraber göğüslerini de nemlendirmeni tavsiye ederim aksi takdirde çatlağa meğilli bir vücut yapın var iste çatlak oluşumun başlaya bilir. Kaşımamanı tavsiye ediyorum. ![]()
![]()
![]()
Yani bu şiddetli ağrı ve hassasiyet 21 haftaya kadar mi sürüyor yoksa kişiden kişiye mi değişiyor
Aynen öyle karnimla birlikte şişiyor ve çok kaşıntı yapıyor çatlaklar da oluşuyor yavaştan yavaştan
Kaşımak başlı başına çatlak oluşumunu tetikliyor direnmeye gayret göster. Aleoveraya alerjin yoksa kremini kullanmanı tavsiye ederim bi nebze olsun rahatlama hissiyatı veriyor ![]()
![]()
Aleoveraya alerjim yok ama kremi çatlak oluşumunu ve kaşıntıyı önleyip gideriyor mu ona göre kullanmak istiyorum
Çatlak için badem yağı ve Hindistan yağı öneririm eczaneden çatlak kremi alman daha da faydalı olacaktık
Aleoverayı kaşıntı için rahatlaman için önermiştim
Tamam teşekkür ederim. ![]()
Yarın 38. Haftaya giriyorum benim de aşırı hassaslasti göğüsler. Çocuklarım bana sarılınca acı çekiyorum resmen. Refleksle kucağımdan uzaklaştırıyorum.o derece yani Şimdiye kadar böyle bişey olmadı Kişiden kişiye değişiyor demek Kimi ilk başlarda, kimi son günlerde böyle oluyo heralde
13 14 haftaya kadar cok siddetli sonrasında geçiyor
Aynen ben 15. Haftaya girdim hala çok ağrı ve kaşıntı yapıyor
15 haftaya girdim hala çok ağrı ve kaşıntı yapıyor bunun için doktora danışmam gerekiyor mu krem vs. gibi birşey yazması için bir bilginiz var mi acaba
Benim de ilk baslarda cok fazla oldu. 22. Haftadan sonra gecti. Krem olarak lierac diye bi krem aldim. Catlak olusumunu engelliyor. Bio oil de alabilirsin