Kızlar bebeğim emerken sağ göğsümde hiç acı olmuyor ama sol gogsumu verirken öyle bir açıyor ki göğüs ucu kremi de kullanıyorum başka öneriniz var mı?
@admin yardımcı olur musun kimse yazmiyor
Göğüs ucumu göğüs mu anlamadım bide yaradan dolayı mı emmeden dolayı mı ağrıyor
Ay canım göğüs ucum mahvoldu o tarafı veremiyorum da sertleşti göğüs kalkanı ve göğüs ucu kremi kullanıyorum bana mısın demiyor
Başka çaresi yok canım bende onersem bunları öneririm çok ileriyse dahiliye mi ne oluyodu ordan randevu alsanız doktor daha iyileştirici Krem yazıyor ama ya emzirmeyi biraktiriyor yada tek taraflı ise o tarafla vermemeniz gerekiyor
Perşembe randevumuz var gitmisken olmadı bir de onu soralım teşekkür ediyorum canim ![]()
Rica ederim canım
garmastan diye bı krem var etkili gümüş kapakla kullanabilirsin ama her emzirdiktsn sonra kullanıp emzirmeden öncede yıkamak gerekiyo benimde son zamanlarda böyle yaralarım olmuştu emzirmeyi biraktirdim
Teşekkür ederim canim
Susam yağı ve tahinin üstüne çıkan yağ yada ayva çekirdeğinden jel yap o iyi geliyor vars kantaron yaağı da iyi geliyor
Bende de mastit vardı, uçları çok ağrıyordu . Tahinin yağını şurup üstüne strec koyuyordum,.nemli kalarak geçmişti . Streci öneririm
Kantaron yagini duymuştum deneyecegim
Umarım geçer her sol gogsumu aldığında mahvoluyorum