Göbekteki piercingi sezeryan zamani çıkmalımı?

Göbek piercingimi çıkarırsam kapanır(

1 Beğeni

Ameliyathaneye almazlar :worried: ameliyattan sonra taksan olmaz mı ameliyattan cıkınca gozün piercing görmez gibi geliyor

3 Beğeni

Ben hamile kalınca direkt çıkardım :sweat_smile:

1 Beğeni

yaa nasil kiydiniz cikarmaya​:rofl:

1 Beğeni

yeniden deldirmek daha fazla acitirmis diyorlar

1 Beğeni

Valla 12-13 senedir benimleydi uzvum gibi olmuştu ama eşim biraz huylanıyordu ellesem takılacakmış gibi geliyor diyordu :joy: hamile göbeğiyle de güzel durmayacağını düşündüğüm için gözümü bile kırpmadım sanırım :joy: kapandı bence zaten denemedim ama

1 Beğeni

ben gobegim buyuyunce daha guzel olur dusunyorm oysa​:rofl:bide plastikler var bebek temali piercingler

Kapanmamistir bence ya, benim de 7-8 senedir var piercingim, 10 gun once falan agri yapmaya basladigi icin cikardim. Kapanmaz diye dusunuyorum sadece bi sure sonra ortasi toz vs doldugu icin kapalı gibi görünür, tekrar takmaya çalışınca acilir muhtemelen.

bende daha 2 senesi dolmadi diye kapanir dusunuorum

Küpe,yüzük,kolye dahil herşeyi çıkartdırdılar bende.Galiba sizde Azerisiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

Ultrason yapılacak bölgede bile olmaz ama siz ultrasonu nasıl yaptınız merak etdim :smiley:

gozlerim yasli​:frowning:hamsini cxarmag istemirem​:smiling_face_with_tear:beliii

daha 6 haftadayim​:rofl: uzuldum suan bayaa​:rofl:7 de gidicem cikar dese ahhh​:rofl:

1 Beğeni