34+5 teyim bütün değerlerine baktırdım ve herşey çok iyi ama göbeğimde hiç çatlağım oluşmadı ama vücudum çok kuru oluyo kasintidan sabah akşam yatamiyorum kasimaktan yara edip kanatiyorum bazen diken gibi batiyo göbeğim kaşıntılar için bir yerde Aloe Vera sürülebilir diyo kaşıntıya iyi geliyormuş sizce kullanabilirmiyim Bio oil çatlak için yağını kullanıyorum bazen fayda etmiyo sürekli soğuk kompres yapamıyorum çünkü soğuk havaya alerjim var. Sizde kullanabilirmiyim Aloe Verayi
Bişi söliyim mi ben bio oil sürdükten sonra kaşıntılarım başladı bana o alerji yapmıştı dediğin gibi full tırnak yarası olmuştu farkettim kestim geçti , bi onu kessene o yüzden de kaşınıyo olabilir,
Ya öyle mi tşk ederim deneyim olmadı önce havalar sicakken kullanmadan önce başlamıştı kasintilarim ama dediğiniz gibiyse keseyim belkide iyi gelmiyordurtşk ederim
Rica ederim deneyin tabi belki ufak kuruluktan kaynaklı kaşıntıları azdırmış olabilir.
Olabilir inşallah geçer ya
Aloe vera genelde yanık için kullanılır, bazı insana da alerji yapar, kullanmayın derim. Onun yerine yenilebilir organik hindistan cevizi yağı veya kakao yağı deneyin, ikisi de nemlendirmeye yardımcı olur, pişiğe ve göğüs çatlaklarına da iyi geliyor.
Benimde cildim cok kuru lierac kullanıyorum cok memnunum catlagim da olmadi doktor tavsiyesi uzerine aldim oncesinde ablamda pnu kullanmisti onda da hic catlak vs kasinti olmadi
Bu bende de oldu. Bunun tek çözümü doğurmak maalesef. Doğurduktan sonra yavaş yavaş geçiyor kaşıntı hissi. Ben cilt analizi bile yaptırdım, 3 bin liralık özel krem duş jeli şampuan hazırladılar. Bana mısın demedi. Şu klasik arko krem gece rahat uyumanı sağlayabilir. Bi dene istersen. Yeşil renk olan. Benimde çatlağım olmadı ama kaşımaktan yırttım kendimi. Geçmiş olsun. Bir de soğuk sıkım hindistan cevizi yağı
Hakiki zeytinyağ ı sürmelisin
Bende 37 . Haftadaym haftalardir kasintimm var gobek bacak kol heryerimde, hemde catlak olmaidigi halde kasiniyor doktor degerlere bakti hicbirsey yok dedi. Badger belly butter kremi kullaniyorum o iyi geliyorm bio.oil kullanma icerigi temiz degi
Kuruluk bende vardi el yapimi kantoron yagi suruyorum cok guzel nemlendiriyo bayada nemli kaliyo bindene derim