Göbekler ne zaman çıktı

11+ 2 haftlqik hakileykm ama
Hamile degil gibiyim gobok yok hic sizde de oyle mi

3 Beğeni

5 ci ayıma kadar hamilelik kıyafeti almama gerek olmamıştı.:blush:5 ci aydan sonra belli oldu benim göbek.

1 Beğeni

Öncelikle aramıza hoşgeldin @Bahar.80 :cherry_blossom:Daha henüz çok erken göbek çıkması için. Daha minicik annesi :blush: Benimki her iki gebeliğimde de 4. ayın sonunda çıktı, o da çok hafifti. Tam olarak dışardan belli olduğu ay 5 aydan sonrasıydı :blush:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz​:cherry_blossom: benim çok erken göbeğim çıkmaya başladı ama bu iç karın genişliği ile alakalı. Çok ileriki aylarda da hala belli olmayan göbekler olabiliyor​:blush:

2 Beğeni

Merhaba @Bahar.80 hoşgeldiniz :bouquet:
Kıyafetsiz 10. Haftada belli olmaya başladı. Kiyafetlerim varken 16. Haftada belli oldu

1 Beğeni

karın yapısına göre farklı oluyor her hamilede,benim de karnım 5 aydan biljnmeye başladı elbiselerim olmadl

Ben 10haftalik hamileyim benim göbek belli kıyafetler aldım yeni olmuyor maalesef

1 Beğeni

@Anne @Nergiz13 ben neredeyse doğuracağım ama hala hamile kalamdan önceki kıyafetlerime sığabiliyorum. Üstelik sıkmıyorlar bile :rofl:

3 Beğeni

ben özledim ya eski kıyafetlerimi,hiç biri olmuyor M bedenden XL e geldim :rofl:

2 Beğeni

Ben 3 aylık hamileyim göbeğim çok çıktı :sweat_smile::sweat_smile:

5 Beğeni

@Cansu.ylmz Ahh ne kadar güzelsiniz maşallah :heart_eyes::heart: Çok yakışmış hamilelik ve kırmızı elbise de tabi :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Maşallah nasıl güzel bir anne​:heart_eyes:

2 Beğeni

Birincide 5-6 da belli olmaya başladi,ikincide 4 ayda baya belliydi hamile olduğum

2 Beğeni

Yaa çok teşekkür ederim çok tatlısınız :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

O sizin güzel baktiginizdan​:heart::heart:çok teşekkür ederim

3 Beğeni