Bugun bitane duala dogum kocundan Gordum.
Gobek kordonu en az 30 saniye ve 5 dakika Arasi kalmasi iyi olur cok faydali diyor bebege Yani kan tamamen bosaliyo plastentadan beyazlasiyo
Dikkate alin bence bu bilgiyi
Dogum pilanima gecirecem bende.
Bugun bitane duala dogum kocundan Gordum.
Gobek kordonu en az 30 saniye ve 5 dakika Arasi kalmasi iyi olur cok faydali diyor bebege Yani kan tamamen bosaliyo plastentadan beyazlasiyo
Dikkate alin bence bu bilgiyi
Dogum pilanima gecirecem bende.
Biz burda ebeye öyle dersek bize elinin tersi ile vurur zaten bilmiş bilmiş ukala davranıyorlar bi dövmedikleri kaldı
Bende buna sasiriyorum ya en hassas mesleklerden Biri bu Yaptiklari insan sevmiyorsan niye yapiyosun bu isi. Bu senin ozel gunun dikkate almak zorundalar.
Dogum yaptigin gun nasil hissettin Icine bi ferahlik geldimi kus gibi hissettinmi Duygularini merak ettim
Benim bebek doğmak bilmedi 12. Saatte ben artık ağlamya başladım benim içime fenalık gelmişti. Uykusuz ve aç halimle doğum yapmak için çırpındım. Bebeğime kavuşunca yine içimde bir tedirginlik vardı çünkü ben bebeğimin içimden alınmasına hazır değildim. Bebeğin kilosu çok önden gittiği için normal doğum ihtimalini kaçırmamak için doğurmak zorunda kaldım. Doğum belirtim gelsin acile gideyim çok istedim. Hala normal doğuramamış olmak içimde ukte.
Siz doğum yaptığınız gün nasıl hissettiniz
Ilki fiyasko 17 saat sonra sezeryan oldum. Diger ikisi kolay oldu allah icin. Aksam dogum yaptim zaten 3 de ama Hersey bitince okadar guzel oluyoki. Dogum bitiyo bebegin yaninda oluyo sen bi dusa Giriyosun. Dokuz aylik seruven bitiyo. Bi ferahlik geliyo icin bosaliyo kus gibi
17 saat mi o zaman beni en iyi siz anlarsınız
Malesef ama yapilacak bisey yok
Şuan dünya sağlık örgütü de hastanelere zaten en az 1 dk beklemeleri gerektiklerini söylüyor. Bebek doğarken kanın bir kısmını ödünç olarak bırakıyor ve doğum sonrası ordan geri alıyor o yüzden akım devam ettiği için beyazlayana kadar beklemek en iyisi o da 1 dk takabül ediyor. Siz fark etmemiş olabilirsiniz ama bir çok hastane artık bekliyor o süreyi
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim
Bilmeyenler icin soyledim zannetmiyorum bu bilgiyi herkesin bildigini.burda yardimci olmaya calisiyoruz birbirimize.
Bende açıklama yaptım. Tabi ki kimse bilmiyor. Bende doğuma hazırlık eğitiminde öğrendim zaten. Herkesin bilgilenmesi çok güzel bence güzel de bir konuya değinmişsiniz. Yanlış anlaşılmasın kötü niyetle yapmadım o yorumu sadece açıklama yapmak istedim
Ben bilgi paylaşımı yaptığınız için çok mutlu oldum